Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Danilo Santos
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24901
Przeczytał: 84 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 1:57:44 20-12-08    Temat postu:

Grał też w "Bezwstydnicach" gwałciciela Renaty
Powrót do góry
Zobacz profil autora
BlackFalcon
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 08 Lip 2007
Posty: 23524
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 2:02:11 20-12-08    Temat postu:

Bezwstydnik .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:24:26 07-02-09    Temat postu:

W "Dziedzictwie Luny" Grał również główną rolę w pierwszej wersji "Prawa pożądania" - "El cuerpo ajeno" w 1992 roku.



Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 13:11:42 10-02-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:49:00 13-02-09    Temat postu:

W "El cuerpo ajeno" (1992)



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18:35:22 15-02-09    Temat postu:

Jako czarny charakter Cardona w "Sin senos no hay paraiso" (2008)













Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:54:10 13-03-09    Temat postu:

Tormenta

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:00:18 13-03-09    Temat postu:

Filmografia Danilo:

# "Sin senos no hay paraíso" (2008) .... Cardona
# "Victoria" (2007)
# "Bezwstydnice" ("Sin Verguenza"), 2006 .... Mariano Garcia
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Argemiro Guanipa
# "Dziedzictwo Luny" ("Luna, la heredera"), 2004 .... Boris
# "A donde va Soledad" (2000) .... Patricio Galan
# "Juliana, qué mala eres!" (1997) .... Antonio
# "La Viuda de Blanco" (1996) .... Amador Blanco Albarracín
# "Quirpa de tres mujeres" (1996) .... Rodrigo Uzcátegui
# "Señora Tentacion" (1995) .... Victor Manuel
# "Pasiones secretas" (1994) .... Sebastián Medina
# "Soledad" (1993)
# "En cuerpo ajeno" (1992) .... Salvador Ceniza/Pedro José Donoso
# "¿Por qué mataron a Betty?" (1991)
# "Ana de negro" (1990)


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 9:57:41 16-04-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:07:56 13-03-09    Temat postu:

Widze że grał Amadora w pierwszej wersji Wdowy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:17:38 13-03-09    Temat postu:

Tak oraz Salvadora Cerinzę/Pedro Jose Donoso w pierwszej wersji "Prawa pożądania"

Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 22:18:27 13-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:42:56 20-03-09    Temat postu:

Cena marzeń

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:43:19 20-03-09    Temat postu:

W "Cenie marzeń/Bezwstydnicach" będzie niezłym draniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:39:07 21-03-09    Temat postu:

Tormenta



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 9:50:10 24-03-09    Temat postu:

Świetny aktor Czekam aż pojawi się w "Bezwstydnicach/Cenie marzeń"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:36:00 24-03-09    Temat postu:

Gra też chyba w Victorii
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:42:27 24-03-09    Temat postu:

Naprawdę? Masz fotkę?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin