Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fernando Corredor
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:45:37 02-03-09    Temat postu: Fernando Corredor

Aktor znany z roli don Calixto Uribe z "Gorzkiej zemsty"

Filmografia:

- "Dona Barbara" (2008)
- "Zdrada i miłość" ("La Traicion"), 2007
- "Zorro la espada y la rosa" (2007) jako sędzia Quintana
- "Miłość na sprzedaż" ("Amores de mercado"), 2006 jako komendant policji
- "Hacjenda La Tormenta" (2005) jako prawnik Marii Teresy
- "Kobieta w lustrze" ("La mujer en el espejo"), 2004-2005 jako ksiądz
- "La saga: Negocio de familia" (2004) .... Antuco
- "Gorzka zemsta" ("Pasion de gavilanes"), 2003-2004 jako don Calixto Uribe
- "La Venganza" (2002)
- "Amor ciego" (1980)
- "Monster" (1979)

Fotka z "Zorro"



Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 13:08:29 25-09-09, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:47:43 02-03-09    Temat postu:

w PDG miał "wielka role" grał tez w LMEEE księdza który udzielał ślubu
Marcosowi i Julianie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:51:59 02-03-09    Temat postu:

Dopisałem Faktycznie największą rolę miał w "PDG", ale świetnie ją odegrał I te jego śpiewy gdy Raquel pędziła w kierunku samochodu Herzoga i Rubińskiego przed decydującym zderzeniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:53:17 02-03-09    Temat postu:

W śnie Jimeny udzielał jej ślubu z Leandrem, pamiętam to bo Leandro by w sukni panny młodej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 9:38:10 03-03-09    Temat postu:

W "Zorro"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:33:12 10-03-09    Temat postu:

Grał tez w La venganza
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:10:23 10-03-09    Temat postu:

Dopisałem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:21:02 19-03-09    Temat postu:

Pasion de gavilanes



Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 19:30:29 19-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:38:45 21-03-09    Temat postu:

Tormenta

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24806
Przeczytał: 159 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 4:13:48 22-03-09    Temat postu:

Bardzo podobała mi się scena w PDG, jak Calixto żegna się z Ruth. To było takie smutne
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:40:00 22-03-09    Temat postu:

Scena wypadku też była świetna jak Calixto sobie śpiewał nie będąc świadomy niebezpieczeństwa
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:32:26 29-03-09    Temat postu:

Ostatnio pojawił się również w "Doni Barbarze"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:47:25 29-03-09    Temat postu:

On zawsze gra takie małe role
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:13:32 30-08-09    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:08:19 06-09-09    Temat postu:

La tormenta




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin