Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gianfranco Brero

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:37:35 14-03-09    Temat postu: Gianfranco Brero

Aktor znany z roli lekarza Octavio Tapii we "Fiorelli"

Filmografia:

# "Esta sociedad" (2008) .... Alberto
# "Una Sombra al frente" (2007) .... Joaquín Cañedo
# "La Prueba" (2006)
# "Un día sin sexo" (2005)
# "Con Game" (2004)
# "Luciana y Nicolás" (2003) .... Leopoldo
# "Ojos que no ven" (2003) .... Coronel Hector Revoredo
# "El Lugar donde estuvo el paraíso" (2002) .... Gonçalves
# "Bala perdida" (2001)
# "El Bien esquivo" (2001) .... Hermano Abraham
# "Tinta roja" (2000) .... Faundez
# "Pantaleón y las visitadoras" (2000) .... General Collazos
# "Fiorella" ("Pobre diabla"), 2000 .... Dr. Octavio Tapia
# "No se lo digas a nadie" (1998) .... University Professor
# "Bajo la piel" (1996) .... Professor Pinto

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin