Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Guido Kaczka

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aniucha
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:40:06 22-02-09    Temat postu: Guido Kaczka

To argentyński aktor, urodzony 2 lutego 1978r.

Filmografia:


# "Bendita vida" (2006) TV series
# "Casados con hijos" (2005) TV series .... (2005)
# "Amor mío" (1 episode, 2005)
# "Floricienta" (2004) TV series .... Alejandro 'Ale' (unknown episodes, 2004)
# "Los pensionados" (2004) TV series .... Alejandro
# "Rincón de luz" (2003) TV series .... Álvaro del Solar (unknown episodes)
#Zakochane serce ( "Máximo corazón") .... Pablo Mendoza (1 episode, 2002)
# "Verano del '98" .... Octavio Levín (2 episodes, 1999-2000)
# "Chiquititas" .... Felipe Fraga 'Piojo' (4 episodes, 1995-1998)
# "El árbol azul" (1991) TV series .... Daniel
# "Grande Pá!" (1991) TV series .... Lucas (unknown episodes)
# "Alta comedia" (1 episode, 1991)
# "Clave de sol" (1987) TV series .... Quique






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Tessa
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 7126
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:35:31 22-02-09    Temat postu:

Nie kojarzę go. Kogo grał w Verano del '98.?
Swoją droga niezłe ma nazwisko.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
violetta007
King kong
King kong


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 1405
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:45:12 22-02-09    Temat postu:

Hahahah Ale zarąbiste nazwisko
buahhaahhaahah
kolesia kompletnie nie jarzę...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Izunia:)
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 2072
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:58:29 22-02-09    Temat postu:

Weszłam tu tylko żeby zobaczyć Kaczke Ale nie kojarze go...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
NTK:))
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 2365
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdzie Diabeł mówi Dobranoc ;]
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:03:54 22-02-09    Temat postu:

??Kaczka
Pierwsze słysze..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146678
Przeczytał: 737 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:34:12 02-03-09    Temat postu:

Ale nazwisko
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mujer
King kong
King kong


Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 1825
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Cuidad de Mexico
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:59:13 19-07-09    Temat postu:

Myślałam ze to polak bo ma takie nazwisko
Ale nie znam go
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lawa
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 22 Lip 2009
Posty: 2165
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:24:20 01-08-09    Temat postu:

Nigdy nie widziałam chłopaka, ale nazwisko ma bardzo piękne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Maribel
Aktywista
Aktywista


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 112
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:46:37 01-08-09    Temat postu:

Nie mogę jakie nazwisko xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:43:59 02-02-10    Temat postu:

Dziś 2 lutego Guido Kaczka obchodzi 32 urodziny,STO LAT

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamil_Televisa
Mocno wstawiony


Dołączył: 01 Lip 2007
Posty: 4321
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Przeczyca
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:01:17 02-02-10    Temat postu:

Ja myslałem że to Polak bo moja nauczycielka nazywała sie kaczka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
truler1
Mocno wstawiony


Dołączył: 23 Lut 2015
Posty: 4212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:59:42 07-07-15    Temat postu:

Hahaha Kaczka nie no fajne nazwisko
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin