Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gustavo Guillen
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justyna792
Cool
Cool


Dołączył: 27 Lip 2007
Posty: 578
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: łódź/hel
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:43:59 25-08-07    Temat postu: Gustavo Guillen

Data urodzin: 30.06.1962



Filmografia:

#"Solamente vos"..... Gastón (2013)
#"El Pueblo del Pomelo Rosado" .... Ramírez (13 episodes)
# "Sálvame María" (2005) TV series .... Octavio
# "Floricienta" (2004) TV series .... Cacho (unknown episodes, 2004)
# "La niñera" (2004) TV series .... Julián (unknown episodes)
# "Abre tus ojos" (2003) TV series .... Ludueña
#Fortuna i miłość( "1000 millones") (2002) TV series .... Álvaro Lagos (unknown episodes)
# "099 Central" .... Martín Spano (1 episode, 2002)
# Dziki księżyc("Luna salvaje" ).... Agustín Ferrando (1 episode, 2000)
# "Amor latino" (2000) TV series .... Federico Díaz-Domeq
# "Chiquititas" .... Francisco López / ... (2 episodes, 1999-2000)
#Zbuntowany anioł( "Muñeca brava") (1998) TV series .... Fabrizio Rizzo alias Daniel Breyla (unknown episodes, 1999)
# "Mía sólo mía" .... Mike (1 episode, 1997)
# Valeria("Ricos y famosos") (1997) TV series
# "Ha-Mosad" (1996) TV series .... Gabriel Samudio
# "Los ángeles no lloran" .... Daniel (1 episode, 1996)
# Ana("Dulce Ana") .... Alejandro Corvalán (1 episode, 1995)
# Czarna perła("Perla negra") .... Matías Wolfenson (1 episode, 1994)
# "Micaela" (1992) TV series .... Walter
# "Manuela" (1991) TV series .... Emilio

# "Los libonatti" (1991) TV series
# "Cita en Buenos Aires" (1991) TV mini-series
# "Amándote II" (1990) TV series .... 'Morocho' Ortiz
# "La cuñada" (1987) TV series .... Coco Medina
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:22:55 25-08-07    Temat postu:



pamietam tego aktora z Manueli (grał Emilio) i z Dzikiego księzyca. Jest bardzo dobrym aktorem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:38:12 25-08-07    Temat postu:

Oglądałam go w kilku telenowelach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Maskotka
Idol
Idol


Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 1834
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 0:55:09 26-08-07    Temat postu:

ja go pamietam tylko z Manueli...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zbuntowana
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 6223
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszaw

PostWysłany: 12:35:26 27-08-07    Temat postu:

Twarz wyglada znajomo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:29:11 30-11-07    Temat postu:

Widziałam go w Zbuntowanym aniele, Amor latino i Dzikim księżycu, fajny aktor.


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:26:49 09-07-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:34:16 13-10-08    Temat postu:

Salvame Maria



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:57:44 22-02-09    Temat postu:

fotki




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:05:10 27-02-09    Temat postu:

fotki




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:52:00 11-03-09    Temat postu:

kim był w Zbuntowanym Aniele? na tej focie z Mili wygląda znajomo, ale nie mogę postaci skojarzyc...
A w "Manueli" go uwielbiam A przy okazji jest bardzo przystojny ;D
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:11:10 11-03-09    Temat postu:

Lilibeth napisał:
kim był w Zbuntowanym Aniele? na tej focie z Mili wygląda znajomo, ale nie mogę postaci skojarzyc...
A w "Manueli" go uwielbiam A przy okazji jest bardzo przystojny ;D


w Zbuntowanym aniele był bratem Florencii, nazywał się

Ich ojciec kazał mu rozkochac w sobie Mili, by w ten sposób zemścić sie na Ivo za to że unieszczęśliwił Florencie

Ale on zakochał się w Milagros i nie chciał jej ranić i odszedł
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:01:11 26-03-09    Temat postu:

Samej postaci nie kojarzę, ale nic dziwnego, już jakiś czas minął, odkąd Aniołka oglądałam, ale dzięki
Nie mogę się na niego napatrzeć w Manueli
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:10:22 26-03-09    Temat postu:

W "Amor latino" grał czarny charakter Dobry aktor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163764
Przeczytał: 678 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:38:33 29-03-09    Temat postu:

W Amor latino grał świetnie sprawdza sie zarówno w rolach dobrych i tych złych
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin