Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Herbert King
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 15:37:31 20-02-09    Temat postu: Herbert King

Aktor znany z roli Herzoga z "Gorzkiej zemsty". Grał też w "La Tormencie", a obecnie występuje w "Doni Barbarze"

Filmografia:

#"Tres Caínes " ... Eudaldo Díaz Salgado (2013)
#"Donde carajos está Umaña? " ..... Padre Benancio (2012)
#"Lynch" ... Tobón (2012)
#"Ojo por ojo " .... Coronel Buitrago (2010)
#Odmienić los ("Bella Calamidades") (2009/2010)
# "El Capo" (2009) .... Coronel Gaviria
# "Dona Barbara" (2008) .... Don Encarnación Matute
# "Nuevo rico, nuevo pobre" (2007) .... Hugo
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) ... Flavio
# "En los tacones de Eva" (2006)
# "Juego limpio" (2005) .... Miguel
# Mi abuelo, mi papá y yo (2005) .... Don Calixto
# "Saga: La Negocio de familia" (2004) .... Romano
# "Perder es cuestión de método" (2004) .... Guardaspaldas
#"Gorzka zemsta" ("Pasion de gavilanes"), 2003-2004 .... Herzog
# "Francisco el matemático" (1999) TV series .... Octavio Tobon
# "Golpe de estadio" (1998) .... Bernabé Pipo
# "Guajira" (1996)




Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 19:29:18 20-02-10, w całości zmieniany 7 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Szyszka
Generał


Dołączył: 27 Gru 2008
Posty: 9657
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:43:49 20-02-09    Temat postu:

Znam go z PDG-niezły tam był
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150708
Przeczytał: 869 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:16:50 21-02-09    Temat postu:

świetny w PDG
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:20:07 21-02-09    Temat postu:

Świetnie grał Herzoga w "Gorzkiej zemście".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150708
Przeczytał: 869 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:34:31 22-02-09    Temat postu:

Herzog i Rubinsky, niezły duet a najlepsze było jak Sarita ich pokonała

Niezłe tez było jak się wkurzyli na Armanda i go pobili
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:46:39 26-02-09    Temat postu:



Kuriozalne, ale ci sami aktorzy grali również parę mafiosów w "La Tormencie". Herbert King (Herzog) okazał się do końca zły, a Alexander Palacio (Rubiński) przeszedł na dobrą stronę, za co przepłacił później życiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Izull
Cool
Cool


Dołączył: 13 Sty 2009
Posty: 522
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: moje kolorowe sny .>33
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:52:47 26-02-09    Temat postu:

W PDG fajnie grał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:07:10 02-03-09    Temat postu:

"La Tormenta" (2005) jako Flavio

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:58:20 14-03-09    Temat postu:

W "Nuevo rico, nuevo pobre" (2007)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150708
Przeczytał: 869 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:39:32 19-03-09    Temat postu:

PDG
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:22:25 28-03-09    Temat postu:

ja go kojarze tylko z DB
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:31:38 28-03-09    Temat postu:

W "DB" gra negatywną postać?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:40:18 01-04-09    Temat postu:

"Dona Barbara"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:32:57 08-04-09    Temat postu:

"DB"

[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 9:48:44 16-04-09    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin