Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hernan Romero

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:10:31 04-03-09    Temat postu: Hernan Romero

Aktor znany z roli czarnego charakteru Diega Hernandeza we "Fiorelli"

Filmografia:

1. "Los Barriga" (2009)
2. "Vidas paralelas" (2008) .... Coronel Castro
3. "Un Amor Indomable" (2007) .... Emilio
4. "Detrás de mis ojos" (2007) .... Padre
5. "Más que un hombre" (2007)
6. "María de los Ángeles" (2005) .... Salomón
7. "Locas pasiones" (2004)
8. "Bésame tonto" (2003) .... Donatello Rossini
9. "Muerto de amor" (2002) .... Marcus
10. "El Bien esquivo" (2001) .... Sepúlveda
11. "Soledad" (2001) .... Jorge Bustamante
12. "Tinta roja" (2000) .... Ortega
13. "Fiorella" ("Pobre diabla"), 2000.... Diego Hernández Marín
14. "Isabella" (1999) .... Capitán
15. "María Emilia: Querida" (1999) .... Héctor Masselli
16. "Triunfador" (1999)
17. "Luz María" (1998)
18. "No se lo digas a nadie" (1998) .... Luis Felipe Camino
19. "Cosas del amor" (1998) TV series .... Antonio Marticorena alias Francisco Multer
20. "Escándalo" (1997) .... Rodolfo
21. "Sin compasión" (1994) .... Alejandro Velaochaga
22. "Gorrión" (1994) .... Anibal Maidana
23. "El Ángel vengador: Calígula" (1994)
24. "Todos somos estrellas" (1993) .... Nicolas
25. "Caídos del cielo" (1990) .... Ortega
26. "El Diario de Pablo Marcos" (1976)
27. "Simplemente María" (1972)
28. "Espejismo" (1972)
29. "La Muralla verde" (1970)
30. "El Maestro" (1969)
31. "El Canillita" (1969) .... Canillita
32. "Si no fueras tú" (1969)
33. "Locura de amor" (1967)
34. "Santa Rosa de Lima" (1967)






Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 22:22:18 08-09-09, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150543
Przeczytał: 916 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:42:56 05-03-09    Temat postu:

świetnie grał w Fiorelli
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150543
Przeczytał: 916 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:51:17 10-03-09    Temat postu:

Fiorella
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150543
Przeczytał: 916 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:39:52 11-08-09    Temat postu:

Greg do jego filmografi dopisz Los Barriga z 2009
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:04:29 14-08-09    Temat postu:

Właśnie nadrabiam zaległości związane z tygodniowymi wakacjami Dopisałem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150543
Przeczytał: 916 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:41:13 08-09-09    Temat postu:

Greg dopisz jeszcze Un Amor Indomable z 2007 jego postac ro Emilio



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:20:40 08-09-09    Temat postu:

Dopisane
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin