Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ivan Rodriguez
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:51:06 01-03-08    Temat postu: Ivan Rodriguez

Ivan Rodriguez - aktor znany głównie z roli komendanta Cipriano Camacho w "La Tormencie"

Filmografia

# "Dona Bárbara" (2008) .... Melezio Sandoval
# "La Sucursal del cielo" (2008) .... Pepe Belalcázar
# "Zona rosa" (2007) .... Mr, Bautista
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Cipriano Camacho
# "Te voy a ensenar a querer" (2004)
# "Mesa para tres" (2004)
# "La Pena máxima" (2001)
# "Traga Maluca" (2000)
# "Las Juanas" (1997) .... Geremias Guerra
# "Viaje al pasado" (1997)
# "La Sombra del deseo" (1996)
# "Café con aroma de mujer" (1994) .... Reinaldo Pérez
# "Puerta grande" (1993) .... Gonzalo
# "Canaguaro" (1981)



Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 13:20:43 31-08-09, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:09:26 06-03-08    Temat postu:

Fotki się nie wyświetlają
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 0:59:30 08-03-08    Temat postu:



Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 18:38:43 09-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:44:54 08-03-08    Temat postu:

Kojarzę go z Tormenty
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 12:01:44 08-03-08    Temat postu:

Nie wiem dlaczego fotki się nie wyświetlają Jeszcze wczoraj wszystko było ok
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aishwarya
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 16454
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: München
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:13:34 08-03-08    Temat postu:

Fotki się nie wyświetlają.
Ogólnie nie oglądam La Tormenty...
Jedyne co widze w nim fajnego, to imię- moje ulubione Iwan<buja w oblokach>
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:32:10 22-03-08    Temat postu:

Może ta fotka się wyświetli

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:48:45 27-03-08    Temat postu:

W "Te voy a ensenar a querer" (2004)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18:33:50 02-06-08    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:37:39 02-06-08    Temat postu:

On jest swietny w Tormencie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18:47:19 02-06-08    Temat postu:

Owszem Mało telenowel ma na swoim koncie chociaż ta filmografia może być niepełna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:40:03 03-06-08    Temat postu:

Ale w Tormencie jest świetny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 17:38:24 06-08-08    Temat postu:

Teraz gra chyba pozytywną postać w "Doni Barbarze"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pysia
Idol
Idol


Dołączył: 20 Cze 2008
Posty: 1456
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 21:19:27 24-08-08    Temat postu:

Lubię tego dziadka, haha super zagrał w Tormencie, jego mimika twarzy jest po prostu obłędna, bez wąsó[url] mógłby grywać w horrorach, fajny aktor.[/url]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:49:51 16-10-08    Temat postu:

Teraz gra postać Melezio Sandovala w "Doni Barbarze"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin