Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Manuel Busquets
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:11:51 30-07-08    Temat postu: Manuel Busquets

Manuel Busquets

Filmografia:


# "Novia para dos" (2008) TV series .... Victor Zea
# Zorro("Zorro: La espada y la rosa") .... Inspector del virrey (1 episode, 2007)
# Hacjenda La Tormenta("La tormenta") .... Ricardo (1 episode)
# "Retratos" (2003) TV series (unknown episodes)
# "El precio del silencio" (2002) TV series .... Sr (unknown episodes)
# "Siete veces Amada" (2002) TV series .... Pupo
# La toma de la embajada (2000) .... Angelo Acerbi, Papal nuncio
# La virgen de los sicarios (2000) .... Alfonso
# "La baby Sister" (2000) TV series .... Manuel Parejo
# "Tabú" (1999) TV series .... Aristides
# "Código de pasión" (1998) TV series
# La deuda (1997) .... Talento Piedrahita, the notary
# "Guajira" (1996) TV series .... Ing. David
# "Sueños y espejos" (1994) TV series
# "Café con aroma de mujer" .... Dr. Jorge Latorre (1 episode, 1993)
# Un hombre y una mujer con suerte (1988)
# Paco (1976)



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:39:35 30-07-08    Temat postu:

Wspaniała kreacja w "Tormencie". Po prostu czysty perfekcjonizm jako Ricardo Sprytny, przebiegły zdrajca doskonale się maskujący. Świetnie to odegrał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:44:10 30-07-08    Temat postu:

Dokładnie i do tego bardzo przystojny i męski
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:51:05 30-07-08    Temat postu:

Co racja to racja
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 12:01:27 05-09-08    Temat postu:

Wystąpił też w dwóch odcinkach w "Zorro"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:01:57 05-09-08    Temat postu:

Bardzooo długo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18:44:38 05-09-08    Temat postu:

I też go tam zabili
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelcia
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 3123
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:53:24 05-09-08    Temat postu:

Świetnie odegrał swoją rolę w Tormencie. Szkoda, że nie pojawia się zbyt często na małym ekranie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nevisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 10719
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tormenta ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:27:25 05-09-08    Temat postu:

Znam go ze świetnej roli Ricarda w La Tormencie oraz z dwóch odcinków Zorra Mogę stwierdzić, że jest bardzo dobrym aktorem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 17:25:37 26-09-08    Temat postu:

Ostatnio gra w "Novia para dos" Dopiero teraz zauważyłem, że tam występuje. Oto jego fotka z tej telenoweli. Jest nie do poznania i gra chyba biskupa

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:25:14 26-09-08    Temat postu:

Oczy ma te same
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:01:30 30-09-08    Temat postu:

Grał też w "Sin senos no hay paraiso"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 8:38:28 24-10-08    Temat postu:



Aktor pracuje też dla charytatywnej fundacji "Planeta Ninos"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:14:06 04-02-09    Temat postu:

W "Zorro" nie pograł zbyt długo. Oto jak skończył

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 12:22:42 11-02-09    Temat postu:

Pełna filmografia:

# Sin senos no hay paraiso (2008)
# Novia para dos (2008) .... Victor Zea
# "Zorro: La espada y la rosa" (2007) .... inspektor wicekróla
#"Hacjenda La Tormenta" (2005) .... dr Ricardo Padilla
#"Te Voy a Ensenar a Querer" (2004) ... Lorenzo - designer of Deborah
# "Retratos" (2003)
# "El Precio del silencio" (2002) .... Sr
# "Siete veces Amada" (2002) .... Pupo
# "La Toma de la embajada" (2000) .... Angelo Acerbi, Papal nuncio
# "La Virgen de los sicarios" (2000) .... Alfonso
# "La Baby Sister" (2000) .... Manuel Parejo
# "Tabú" (1999) .... Aristides
# "Código de pasión" (1998)
# "La Deuda" (1997) .... Talento Piedrahita
# "Guajira" (1996) .... Ing. David
# "Sueños y espejos" (1994)
# "Café con aroma de mujer" (1994) .... Dr. Jorge Latorre
# "Un Hombre y una mujer con suerte" (1988)
# "Paco" (1976)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin