Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pedro Fernández
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MakSs
King kong
King kong


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 2983
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 7:39:56 15-03-10    Temat postu: Pedro Fernández



urodził się 28 września 1969 roku jako José Martín Cuevas Cabos. Meksykański aktor i piosenkarz. Swój pseudonim artystyczny przyjął na cześć Pedro Infante i Vicente Fernándeza. Jego debiutem kinowym był film "La Niña de la mochila azul" z 1979 r .(miał 9 lat) . Od tego czasu wystąpił wielu filmach i serialach ale najabardziej znany jest z "Mi Forma De Sentir" i "La Mujer Que Amas."
Zdobył Latin Grammy Award za najlepszy album Ranchero "Yo No Fui" na rozdaniu nagród Latin Grammy Awards of 2001.
Zdobywca statuetki TvyNovelas2010 w kategorii "mejor actor protagonico" za rolę w serialu "Hasta que el dinero nos separe".
Dyskografia
2008: Dime Mi Amor
2006: Escúchame
2002: De Corazón
2001: Mi Cariño
2000: Yo No Fuí
1998: Aventurero
1997: Un Mundo Raro
1996: Deseos Y Delirios
1995: Pedro Fernández
1994: Mi Forma De Sentir
1993: Lo Mucho Que Te Quiero
1991: Muñecos De Papel
1990: Por Un Amigo Más
1989: Vicio
Telenowele


#"Hasta el fin del mundo".... Jose Luis Ramirez "Chava" / Salvador Cruz (2014)
#"Cachito de cielo" (2012) TV series .... Salvador (unknown episodes)
#"Hasta que el dinero nos separe" .... Rafael Medina Nuñez (231 episodes, 2009-2010)
#"Buscando el paraíso" .... Julio (1 episode, 1993)
#"Alcanzar una estrella II" .... Jorge (1 episode, 1991)
#"Tal como somos" (1987) TV series
#"Juana Iris" (1985) TV series .... Juan Bernardo (1985)



Kino

#Las mil y una aventuras del metro (1993)
#Derecho de asilo (1993)
#El ganador (1992)
#Crónica de un crimen (1992)
#Comando de federales II (1992) .... Puma
#Vacaciones de terror 2 (1991) .... Julio
#Trampa infernal (1990) .... Nacho
#Un corazón para dos (1990)
#Pánico en la montaña (1989) .... Pedro
#Vacaciones de terror (1989) .... Julio
#Había una vez una estrella (1989)
#Un sabado mas (1988) (as Pedrito Fernández) .... Martin
#Como Si Fueramos Novios (1986) .... Pedro
#La niña de los hoyitos (1984)
#Delincuente (1984) (as Pedrito Fernández) .... Alejandro
#Los dos carnales (1983)
#Niño pobre, niño rico (1983)
#Coqueta (1983) (as Pedrito Fernández) .... Pablo
#La mugrosita (1982) .... Andrés
#La niña de la mochila azul 2 (1981) .... Raúl García Palomares
#Alla en la plaza Garibaldi (1981) (as Pedrito Fernández)
#Mamá solita (1980) (as Pedrito Fernández)
#El oreja rajada (1980) (as Pedrito Fernandez) .... Julian
#Amigo (1980) (as Pedrito Fernández) .... Poncho
#La niña de la mochila azul (1979) (as Pedrito Fernández) .... Raúl García Palomares





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:21:10 15-03-10    Temat postu:

Pedro Fernández zdobył nagrodę w kategori Mejor Actor 2010 za rolę w telenoweli Hasta que el dinero nos separe




[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 19:03:47 09-04-10, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:13:39 24-03-10    Temat postu:


NI TAN ANTIGUO
Pedro Fernández recibió en la capital azteca discos de oro y platino por las altas ventas de su álbum, Amarte a la antigua. Muy contento, agradeció al público por la aceptación del nuevo material.


PAZ PARA TI TAMBIÉN
Pedro Fernández envío un saludo a fotógrafos y fanáticos, haciendo el gesto de la paz, cuando fue captado por los paparazzi, mientras caminaba por las calles de Los Ángeles.

z HQEDNS









Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:52:12 27-03-12, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:02:52 23-07-10    Temat postu:




DE CELEBRACIÓN
Pedro Fernández está celebrando 30 años de carrera y decidió compartirlo con sus seguidores a través de El show de Cristina (Univisión). El actor y cantante comparte con Cristina Saralegui todas las anécdotas que han marcado su carrera. No se pierda este programa especial este lunes 26 de julio a las 10:00 p.m


PEDRO FERNÁNDEZ
El cantante y actor mexicano es un charro de corazón. Así llegó a Premios Juventud 2008.


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:33:34 27-03-12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:29:54 17-09-10    Temat postu:



BENDITO SEAS…
Entre las mujeres de su vida captamos a Pedro Fernández junto a su esposa y sus hijas en la capital azteca ¿Pediría el deseo correspondiente al estar entre sus bellas damas?

Pedro y su esposa Rebeca y sus hijas: Osmara, Karina y Gemma


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:36:13 27-03-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:56:59 12-10-10    Temat postu:







Pedro Fernández se casó por la iglesia
El protagonista de la telenovela Hasta que el dinero nos separe contrajo nupcias por segunda vez con su esposa Rebeca Garza; una lluvia de celebridades los acompañó


CUENTO DE HADAS
Tras veintidós años de feliz unión matrimonial civil, Pedro Fernández y su esposa Rebeca Garza se dieron el sí religioso, en una ceremonia celebrada en el ex Convento de las Vizcaínas en la Ciudad de México, rodeados de amigos y personalidades del mundo del espectáculo.

[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:42:13 27-03-12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:47:43 29-10-10    Temat postu:




La luna sale en México - Pedro Fernández, entre otros, acuden a la entrega de los Premios Lunas


PEDRO VUITTON?
Vean nada más qué “sencillito” el equipaje de Pedro Fernández a quien captamos llegando al aeropuerto de Los Ángeles. Tanto la maleta como su cartera son de Louis Vuitton. Excuse moi.


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:46:57 27-03-12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:59:11 25-06-11    Temat postu:

Hasta que el dinero nos separe




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:03:18 12-12-11    Temat postu:

Pedro Fernandez Canta A La Virgen De Guadalupe 2011

http://www.youtube.com/watch?v=OzFhPC1IchE

z grupą artystów

http://www.youtube.com/watch?v=yt-tVJMx2Gs



Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 17:12:05 12-12-11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:57:22 27-03-12    Temat postu:

Pedro Fernandez le canta a el Papa Benedicto XVI





Fotos de Pedro Fernandez acompañado de su esposa e hijas durante una misa del Papa Benedicto XVI en el Parque Bicentenario de Silao.





[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 9:03:17 30-03-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Denisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 39481
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 1:23:40 28-03-12    Temat postu:

...

Ostatnio zmieniony przez Denisse dnia 0:05:10 04-08-12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:50:29 28-03-12    Temat postu:



Pedro Fernandez ma zagrać prota w telenoweli “Cachito de Cielo.” w parze z Maite Perroni



Los actores Pedro Fernández (de 42 años) y Maite Perroni (de 29) ya realizaron sus primeras pruebas de imagen para la nueva telenovela 'Cachito de cielo' y al parecer ¡tuvieron excelente química!

A pesar de la diferencia de edades, se dice que la pareja de protagonistas luce muy bien junta por lo que ya es casi un hecho que se queden en el melodrama producido por Roberto Gómez Fernández y Giselle González.

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]



Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 11:53:20 28-03-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
KasiOva
Mocno wstawiony


Dołączył: 20 Gru 2010
Posty: 7344
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:28:45 28-03-12    Temat postu:

Nie kojarze go . Ale widzę ze bedzie miał niezły duet z maite
Tylko jak dla mnie to mi się nie podobali tacy proci . On nie pasuje mi jakos do maite
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Denisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 39481
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:44:23 28-03-12    Temat postu:

....

Ostatnio zmieniony przez Denisse dnia 0:11:11 04-08-12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
iva
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2010
Posty: 11129
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: MX
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:58:51 28-03-12    Temat postu:

Mari BustamanT napisał:
nie wiem jak ona mogła się zgodzić
to jakaś katastrofa ! przecież on jest taki obleśny...


Najpiękniejszy nie jest.
Ale wyglada na to ze aktor z niego niezły jeśli dostała nagrodę dla najlepszego aktora w 2010.
Ciekawa jestem tego filmu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin