Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pedro Roda
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
...:::Miley:::...
Cool
Cool


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 576
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:52:03 03-04-08    Temat postu: Pedro Roda

Wiem że zagrał w PDG Olegaria

# Niewolnica Victoria ("La esclava blanca ")... Damián Caicedo (2016)
# Dziedzictwo del Monte ("Los Herederos del Monte") ... Doctor (2011)
# Odmienić los (" Bella Calamidades") ... Pablo Avila (2009-2010)
# "Los Fantasmas del DAS" (2007) .... Hector
# "Zorro: La espada y la rosa" (2007) .... Manuel de Saavedra
# "Madre Luna" (2006) .... Bebo Cantillo
# "Hacjenda La Tormenta" (2005).... komendant Augusto Pedraza
# "Kobieta w lustrze" ("La Mujer en el espejo"), 2004-2005 .... Armando
# "Gorzka zemsta" ("Pasión de gavilanes"), 2003-2004 .... Olegario

# "La Costeña y el Cachaco" (2003) .... Juan Diego
# "Corazón prohibido" (1998)
# "Golpe de estadio" (1998) .... Pedro
# "Escalona" (1992)
# "LP loca pasión" (1989) .... Mateo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:26:46 05-04-08    Temat postu:

Widziałam go w Gorzkiej zemście, nawet fajnie grał

Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelcia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 3123
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:31:12 05-04-08    Temat postu:

Ja widziałam go tylko w PDG.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
...:::Miley:::...
Cool
Cool


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 576
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:59:08 05-04-08    Temat postu:

nom ja też ale bardzo fajny aktor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:57:04 08-04-08    Temat postu:

Filmografia:
2004-2005: Kobieta z lustra (Mujer en el espejo, La) jako Armando
2003-2004: Gorzka zemsta (Pasión de gavilanes) jako Olegario

1998: Golpe de estadio jako Pedro

Widziałam go w LMEEE i PdG


Ostatnio zmieniony przez Lilijka dnia 18:57:22 08-04-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:28:02 17-01-09    Temat postu:

Grał też w "La Tormencie" komendanta Augusto Pedrazę oraz epizod w "Zorro"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:43:01 18-01-09    Temat postu:

Zawsze gra małe role
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Szyszka
Generał


Dołączył: 27 Gru 2008
Posty: 9657
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:08:37 18-01-09    Temat postu:

Znam go z PDG
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 17:46:16 01-03-09    Temat postu:

W "La Tormencie" (2005)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:09:57 13-03-09    Temat postu:

w La tormenta
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:09:46 13-03-09    Temat postu:

Pełna filmografia:

# "Los Fantasmas del DAS" (2007) .... Hector
# "Zorro: La espada y la rosa" (2007) .... Manuel de Saavedra
# "Madre Luna" (2006) .... Bebo Cantillo
# "Hacjenda La Tormenta" (2005).... komendant Augusto Pedraza
# "Kobieta w lustrze" ("La Mujer en el espejo"), 2004-2005 .... Armando
# "Gorzka zemsta" ("Pasión de gavilanes"), 2003-2004 .... Olegario
# "La Costeña y el Cachaco" (2003) .... Juan Diego
# "Corazón prohibido" (1998)
# "Golpe de estadio" (1998) .... Pedro
# "Escalona" (1992)
# "LP loca pasión" (1989) .... Mateo


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 14:18:25 10-04-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mujer
Idol
Idol


Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 1825
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Cuidad de Mexico
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:42:58 19-07-09    Temat postu:

Widziałam go w Zorro i Gorzkiej zemście
Nawet fanie grał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:21:38 16-08-09    Temat postu:

W LMEEE grał szofera i ochroniarza Gabriela
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:18:35 17-09-09    Temat postu:

w Madre Luna
http://www.youtube.com/watch?v=3vVnnDNlb2Y
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:22:35 17-09-09    Temat postu:

Najbardziej rozbudowaną rolę miał w "PDG", potem w "Tormencie"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin