Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rey Vasquez

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 15:50:04 01-04-09    Temat postu: Rey Vasquez

Aktor znany w Polsce z telenowel "La Tormenta i "Zorro"

Filmografia:

# "Zorro: La espada y la rosa" (2007) .... Campesino
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... ojciec Benito
# "Café con aroma de mujer" (1994) .... El Galtero
# "Gallito Ramírez" (1986) .... Pacho Bolillo
# "Canaguaro" (1981)
# "La Agonía del difunto" (1981)
# "The Proud and the Damned" (1972) .... Innkeeper
# "The Adventurers" (1970) .... Manuelo
# "Aquileo venganza" (1968) .... Bandit
# "Cada voz lleva su angustia" (1965) .... Nicolás

W "Zorro"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49863
Przeczytał: 262 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:19:49 12-09-13    Temat postu:

jako Ojciec Benito w LT był zabawny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin