Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Roberto Blandón
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:47:48 12-10-08    Temat postu: Roberto Blandón





Roberto Blandón Roberto Blandón Rodríguez urodził się 212 października 1962


Telewizja


#"Yankee" (2019)
#"Doña Flor y sus dos maridos" .... Óscar Hidalgo (2019)
#"Silvia Pinal... frente a tí" (2019)
# Światło Twoich Oczu ("Sin tu mirada") ....- Dr. Quijano (2017-2018)
#"El vuelo de la Victoria "... Santiago Santibáñez Calzada (2017)
#Przeklęta ("Mi Adorable Maldición") .... Severo Trujillo (2017)
#"Sin rastro de ti ".... Ángel (2016)
# Po prostu Maria ("Simplemente María ")... Enrique Montesinos (2016)
#"Antes muerta que Lichita" ... Rafael (2015-2016)
#"Como dice el dicho" .... Rulex / Ariel (2014)
#"El color de la pasión" ..... Alfredo Suarez (2014)
#"Qué pobres tan ricos ".... Adolfo ( 2013 - 2014)
#Burza ("La tempestad") (1 episode, 2013)
#Ukryta miłość ("Un refugio para el amor") .... Maximino Torreslanda (42 episodes, 2012)
#"El Equipo" ...... El Jefe Sigma (2011)
# "Llena de amor" (2010) TV series .... Ricardo (unknown episodes, 2010)
# "Hasta que el dinero nos separe" .... Vendedor (1 episode, 2010)
# "Locas de amor" (2009) TV series .... Laurencio (unknown episodes, 2009)
# "Camaleones" .... Javier Saavedra (25 episodes, 2009)
#Mój grzech ( "Mi pecado" ).... Paulino Córdoba (6 episodes, 2009)
# Miłosny nokaut ("Un gancho al corazón") .... Óscar Cárdenas (1 episode, 2008)
# "Mujeres asesinas" .... Luis Castillo (1 episode, 2008)
#Do diabła z przystojniakami("Al diablo con los guapos") .... Domingo Echavarría (1 episode, 2007)
# "Muchachitas como tú" .... Guillermo Sánchez-Zúñiga (1 episode, 2007)
# "Vecinos" .... Ejecutivo (1 episode, 2007)
# "Mujer, casos de la vida real" (6 episodes, 1994-2007)
# "Código postal" .... Raúl González De La Vega (76 episodes, 2006)
# Serce z kamienia("Mujer de madera") .... Marco Antonio Yañez (1 episode, 2004)
# Zaklęte serce("Mariana de la noche" ).... Iván Lugo Navarro (3 episodes, 2003-2004)
# Tak jak w kinie("Como en el cine") (2001) TV series .... Don Julio

# "Golpe bajo" (2000) TV series .... Germán Santos (unknown episodes)
# "El candidato" (1999) TV series .... Adrián Cuevas
# "La chacala" (1998) TV series .... David
# "Mi querida Isabel" (1997) TV series .... Oscar
# "Para toda la vida" (1996) TV series .... Lorenzo
# "Canción de amor" (1996) TV series (unknown episodes)
# Oblicza prawdy("Bajo un mismo rostro" )(1995) TV series .... Alejandro
# Maria z przedmieścia("María la del Barrio") (1995) TV series .... Jose Maria Cano 'Papacito' (unknown episodes)
# "Amor de nadie" (1990) TV series .... Carlos
# "Cuando llega el amor" (1990) TV series .... Enrique
# "Mi segunda madre" (1989) TV series (as Roberto Blandon) .... Enrique (1989)



Filmy

# El atentado (2010) .... Octaviano Liceaga


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 0:07:56 20-06-19, w całości zmieniany 26 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:27:27 13-10-08    Temat postu:

Widziałam go tylko w Zaklętym Sercu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:11:02 13-10-08    Temat postu:

Ja go widziałam w Zaklętym sercu i Sercu z kamienia

W Un Gancho al corazon jest odpowiednikiem Falucho
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:54:21 15-10-08    Temat postu:

Widziałem go w Sercu z kamienia Nieźle gra
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:45:12 26-01-09    Temat postu:

W Zaklętym sercu był świetny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MakSs
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 2983
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:30:32 28-01-09    Temat postu:

Ja go wolę właśnie w "Zaklętym..." niż w "Sercu..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Diablo
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 17 Cze 2007
Posty: 7551
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kraków
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 13:34:44 31-01-09    Temat postu:

Fajnie zagrał MDLN...miał tam ciekawą postac....a w MDM bytł wkurzający,cał czas łaził za Marisą....
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:43:59 31-01-09    Temat postu:

Filmografia

2008: Gancho al Corazon, Un jako Oscar Cardenas
2008: Mujeres asesinas jako Luis Castillo
2007: Muchachitas como tú jako Guillermo Sánchez-Zúñiga
2007: Al diablo con los guapos jako Domingo Echevarria
2006: Código postal jako Raúl García Sola
2005: Vecinos jako Menedżer (gościnnie)
2004: Serce z kamienia (Mujer de madera) jako Marco Antonio Yañez
2003-2004: Zaklęte serce(Mariana de la noche) jako Iván
2001-2002: Tak jak w kinie(Como en el cine) jako Don Julio
2000: Golpe bajo jako Germán Santos
1999: Candidato, El jako Adrián Cuevas
1998: Chacala, La jako David
1996: Para toda la vida jako Lorenzo
1996: Canción de amor
1995: Bajo un mismo rostro jako Alejandro
1995: Maria z przedmieścia(María la del Barrio) jako Jose Maria Cano 'Papacito'
1990: Amor de nadie jako Carlos
1990: Cuando llega el amor jako Enrique
1989: Mi segunda madre jako Enrique


Ostatnio zmieniony przez Aniucha dnia 13:49:49 31-01-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:12:01 02-03-09    Temat postu:

jako Ivan w Zakletmy sercu był świetny, pierwszy domyślił sie że Mariana to jego bratanica,
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:55:01 10-03-09    Temat postu:

Tak jak w kinie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:57:46 08-05-09    Temat postu:

Teraz gra w Mi pecado
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Justbreathe
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 09 Lip 2008
Posty: 5202
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:48:18 08-05-09    Temat postu:

Kojarze go tylko z "Zakletego serca"
Fajnie tam zagral
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:09:55 14-05-09    Temat postu:

na planie Mi pecado

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:04:30 17-06-09    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:58:12 19-06-09    Temat postu:

Mi pecado

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin