Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rodolfo Beban

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49855
Przeczytał: 286 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:54:57 04-05-14    Temat postu: Rodolfo Beban

Urodzony : 23.05.1938







Filmografia :

1964 La hora Fate Ep: "Romeo y Julieta" Canal 9
1962 El amor tiene cara de mujer Canal 13
1964 Romeo y Julieta Romeo Canal 13
1967 Cuatro hombres para Eva Mario Di Bianchi Canal 9
1970- 1971 Alta comedia Varios Canal 9
1971 Cuatro hombres para Eva Mario Di Bianchi Canal 11
1972- 1974 Malevo Escalante Almada/El Rubio Canal 9
1972- 1973 Alta comedia Varios Canal 9
1974 Muñeca Daniel Televisa
1975 No hace falta quererte Leonardo Canal 9
1976 El gato Rodolfo/El gato Canal 9
1977 El cuarteador Prudencio Navarro Canal 9
1980 El túnel Ernesto Canal 13
1983 Pero estoy vivo José ATC
1984 Nazareno Reyes Nazareno Canal 9
1989-1990 Los otros y nosotros Rodolfo Canal 13-Canal 9
1992 Alta comedia Ep: "Duda fatal" Canal 9
1992 El precio del poder Lucio Santini Canal 9
1994 Marco, el candidato Marco Cassirone Canal 9
1997 El Signo Alejo Crespo Telefe
1999 Mi ex Federico Canal 9
2002 Ciudad de pobres corazones Miller América TV
2005 Hombres de honor - Canal 13
2014 Camino al amor'' - Telefe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin