Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rodolfo Valdes

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cierta
Detonator
Detonator


Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 443
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Olsztyn
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:45:14 06-09-14    Temat postu: Rodolfo Valdes

Rodolfo Valdés Murguía - Meksykański aktor. Urodził się 23 stycznia 1979 w Ciudad Suarez.

Filmografia:

#"Educando a Nina" (2018)
#"Vino el amor "... Joselo (2016)
#"Así en el barrio como en el cielo" ..... Claudio (2015)
# "El Señor de los Cielos" (2013-2014) .... Alejandro Negrete
#"5 Viudas Sueltas " ..... Marcelo Ríos (2013)
#" ¿Quién Eres Tú?" (2012) ....René
# "Allá Te Espero"(2012) ... Rene
# Królowa Południa (La Reina del Sur) (2011) .... El Chino Parra
# "Ojo por ojo" (2010) .... Ataulfo
# Odmienić los ("Bella Calamidades ")(2010) .... Nacho Mendoza
# "La Diosa Coronada" (2010) .... Darío
# "La Dama de Troya" (2008) ... Simón Enciso
# "Tiempo final" (2007) .... Lautaro / Mariano
#" La hija del mariachi" (2006).... Martín Del Valle Ferrero





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:12:16 06-02-15    Temat postu:

Fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:10:25 20-05-15    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 1:19:40 18-12-15    Temat postu:

niedługo zobaczymy go w Bella Calamidades

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:46:09 03-07-16    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:43:13 17-11-16    Temat postu:

Vino el amor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:38:43 13-02-18    Temat postu:

Rodolfo Valdés (@rodolffovaldes) regresa a las telenovelas con #EducandoANina, nueva producción de Azteca Uno.





Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 22:45:46 13-02-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin