Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sebastian Estevanez
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aishwarya
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 16454
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: München
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:03:27 17-12-07    Temat postu: Sebastian Estevanez

urodził się 4 listopada 1970

#"Golpe al corazón" ... Rafael Toro Farías (2017)
# Droga do Miłości (" Camino al amor")..... Rocco (2014)
#"Susana Giménez " ... Percha Medina (2013)
# Słodka miłość ("Dulce amor") ..... Marcos Guerrero (2012)
# Kiedy się uśmiechasz("Cuando me sonreís") ..... Marito (2011)
#"Herencia de amor" .... Pedro Sosa / Pedro Ledesma (2009)
# "La ley del amor" .... Lucas (2006)
#Zakazana namiętność ( "Amor en custodia") .... Mauro Mendoza ( 2005)
# Na straży miłości ("Amor en custodia") .... Nicolás Pacheco (2005)
# "Los pensionados" .... Lucho (2004)
# "Infieles" (2002)
# "Franco Buenaventura, el profe" .... Ignacio René 'Nacho' Buenaventura (2002)
# "Los buscas de siempre" .... Beto Santana ( 2000)
# "Como vos & yo" .... Willy (1998)
# "La nocturna" (1998)
# "Gino" .... Rolo (1996)


Ostatnio zmieniony przez Aishwarya dnia 14:04:10 17-12-07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:56:39 26-12-07    Temat postu:

W ogóle o nim nie słyszałam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:51:10 28-12-07    Temat postu:

nie znam go
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 7:36:45 29-05-08    Temat postu:

też go nie znam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:02:41 28-06-08    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aishwarya
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 16454
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: München
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:08:35 29-06-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zbuntowana
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 6223
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszaw

PostWysłany: 11:43:03 29-06-08    Temat postu:

Nie znam go
Powrót do góry
Zobacz profil autora
conTus
Idol
Idol


Dołączył: 11 Maj 2008
Posty: 1385
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: .Rzeszów
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:55:25 29-06-08    Temat postu:

.hm.. chyba nawet tych telenowel nie widziałam takze nie kojarze..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:10:05 22-11-08    Temat postu:

pełna filmografia

2006: Ley del amor, La jaklo Lucas
2005: Amor en custodia jako .. Mauro Mendoza
2005: Amor en custodia jako Nicolás Pacheco
2005: Pensionados, Los jako Lucho
2002: Infieles
2002: Franco Buenaventura, el profe jako Ignacio René 'Nacho' Buenaventura
2000: Los buscas de siempre jako Beto Santana
1998: Como vos & yo jako Willy
1998: Nocturna, La
1996: Gino jako Rolo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:49:51 21-01-09    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:22:01 21-02-09    Temat postu:

Teraz gra w Herencia de Amor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:20:24 28-06-09    Temat postu:

Herencia de Amor


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:50:32 21-02-11    Temat postu:

fotki




Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 12:17:11 02-09-11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:19:44 02-09-11    Temat postu:

Cuando me sonreís




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 472 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:03:39 14-09-11    Temat postu:

Cuando me sonreís





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin