Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sebastian Rulli
Idź do strony 1, 2, 3 ... 121, 122, 123  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paolcia:)
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 18831
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jordanów

PostWysłany: 19:35:15 15-09-06    Temat postu: Sebastian Rulli

Sebastian Rulli - Sebastián Óscar Rulli ur 6 lipca 1975


Telewizja

#"El dragón " .... Miguel Garza (2019)
#"Papá a Toda Madre" ... Mauricio López Garza (2017-2018)
# Trzy Razy Ana ("Tres veces Ana ") ... Santiago García / Marcelo (2016)
#Za głosem serca ("Lo que la vida me robó") .... Alejandro Almonte (2013-2014
#Prawdziwe uczucie ("Amores verdaderos") .... Francisco Guzmán (2012-2013)
#"Teresa " ... Arturo de la Barrera Azuela (2010)
# Kiedy się zakocham "Cuando me enamoro.... se detiene el tiempo") .... Roberto Gamba (2010)
# Miłosny nokaut("Un gancho al corazón") .... Mauricio Sermeño (2 episodes, 2008-2009)
# Sidła namiętności("Pasión") .... Santiago Márquez (2 episodes, 2007)
# "Mundo de fieras" .... Juan Cristóbal (1 episode, 2006)
# "Ugly Betty" .... Handsome Guy - TV / ... (2 episodes, 2006)
# "Contra viento y marea" .... Sebastián Cárdenas Contreras (2 episodes, 2005)
# "Alegrijes y rebujos" .... Rogelio Díaz Mercado (2 episodes, 2004)
#Cena marzeń( "Rubí") .... Héctor Ferrer Garza (1 episode, 2004)
# "Clase 406" .... Juan Esteban San Pedro (2 episodes, 2002-2003)
# "Mujer, casos de la vida real" (1 episode, 2002)
# "Sin pecado concebido" (2001) TV series .... Marco Vinicio Martorel Hernández (unknown episodes)
# "Primer amor... a mil por hora" .... Mauricio (1 episode, 2001)
# "Verano del '98" (1998) TV series .... Willy (unknown episodes)
# "Naranja y media" (1997) TV series .... Sebastián
# "Locas por ellos" (1997) TV series .... Jhonny
# "Montaña rusa, otra vuelta" (1995) TV series .... Ignacio


Filmy

# Mi propósito eres tú (2018)
# Dos Policias en Apuros ... John Torres (2016)
# Tres (2005) .... Virgilio
# Primer amor... tres años después (2001) (TV) .... Mauricio
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:16:56 23-09-06    Temat postu:

bardzo go lubie jest swietny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moniq
Idol
Idol


Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 1989
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wlkp.
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:20:08 23-09-06    Temat postu:


Więcej Jego fotek znajdziecie w fotogalerii "Ceny marzeń"

Sebastián Óscar Rulli (ur. 6 lipca 1975 w Buenos Aires, Argentyna) – meksykański aktor telewizyjny i model.

Swoją karierę rozpoczął jako model na wybiegach w Mediolanie, Paryżu, Zurychu, Tokio i Miami. Studiował aktorstwo na Centro de Educación Artística (CEA) w Meksyku. Mając 20 lat pojawił się po raz pierwszy na srebrnym ekranie w telenoweli Montaña rusa, otra vuelta (1995). W 2001 roku odebrał nagrodę Las Palmas de Oro jako najlepszy aktor drugoplanowy. Sławę w wielu krajach świata zdobył dzięki roli Héctora Ferrera w telenoweli Cena Marzeń (Rubí, 2004) z Bárbarą Mori.
Ma 187 cm wzrostu.

Filmografia
2006:Mundo de fieras (serial TV) jako Juan Cristóbal
2005:Tres jako Virgilio
2005:Contra viento y marea (serial TV) jako Sebastián Cárdenas Contreras
2004:Cena Marzeń (Rubí) (serial TV) jako Héctor Ferrer Garza del Valle
2003:Alegrijes y rebujos (serial TV) jako Rogelio Díaz Mercado
2002:Clase 406 (serial TV) jako Juan Esteban San Pedro
2001:Sin pecado concebido jako Marco Vinicio Martorel Hernández
2000:Primer amor... tres anos después jako Mauricio
2000-2001:Primer amor... a mil por hora jako Mauricio
1998-2000:Verano del '98 (serial TV) jako Willy
1997:Locas por ellos (serial TV) jako Jhonny
1997:Naranja y media jako Sebastián
1995:Montaña rusa, otra vuelta (serial TV) jako Ignacio
Powrót do góry
Zobacz profil autora
cezar82
Idol
Idol


Dołączył: 16 Lip 2006
Posty: 1479
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Ostrów Wielkopolski

PostWysłany: 12:23:07 01-10-06    Temat postu:






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Rubi94
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Tarnowskie Góry

PostWysłany: 16:54:46 04-10-06    Temat postu:

No, przystojny jest
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monian
Motywator
Motywator


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 16:03:21 28-10-06    Temat postu:

Nowe zdjątka:






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anikka
Detonator
Detonator


Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 478
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: tam gdzie diabeł chodzi spać ;)

PostWysłany: 19:43:32 28-10-06    Temat postu:

Szczerze mówiąc nie jest w moim typie, ale najgorszy też nie jest
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asiaaa
Obserwator


Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 20:43:12 28-10-06    Temat postu: sebatian rulli...

jest boski
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Seba
Mocno wstawiony


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 5607
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:07:48 30-10-06    Temat postu:

Może ładny jest, ale wiem jedno ma piękne imię
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Jimena:D
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 08 Paź 2006
Posty: 3328
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lubin

PostWysłany: 18:08:32 30-10-06    Temat postu:

Co za skromność
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pulek
Generał


Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 8058
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Elmo
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:05:27 05-11-06    Temat postu:

jak dla mnie wyglada on troche jak "ogryzek" ale brzydki nie jest
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:59:48 05-11-06    Temat postu:















Powrót do góry
Zobacz profil autora
Seba
Mocno wstawiony


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 5607
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 16:03:46 06-11-06    Temat postu:

Okropnie mu z tą bródka!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Brooke
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 14405
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tree Hill
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:54:05 11-11-06    Temat postu:

Jest bardzo przystojny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Jimena:D
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 08 Paź 2006
Posty: 3328
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lubin

PostWysłany: 12:43:45 14-11-06    Temat postu:




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 121, 122, 123  Następny
Strona 1 z 123

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin