Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Agnieszka Kotulanka

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51527
Przeczytał: 228 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:56:05 25-06-13    Temat postu: Agnieszka Kotulanka

Agnieszka Kotulanka (ur. 26 października 1956 w Warszawie) – polska aktorka filmowa i teatralna.







Filmografia :

Od 1997: Klan, jako Krystyna Lubicz
2007 Hela w opałach, jako mama Jacka, gościnnie w 40 odc.
2007: Niania, jako Ewelina (występ gościnny - odcinek 47)
1995: Wielki tydzień jako majorowa Karska
1994: Niezawodny system jako Amelia Ribadier
1994: O przemyślności kobiety niewiernej. Sześć opowieści z Boccaccia wziętych jako Żona
1992: Aby do świtu... jako Bożenka, żona kierownika
1987: Rzeka kłamstwa jako Cyganka z martwym dzieckiem
1987: Wielki Wóz jako żona Karola
1985: Rośliny trujące
1983: Nadzór jako kochanka Adama (sceny wycięte w montażu)
1982: Punkty za pochodzenie jako pielęgniarka (niewymieniony w czołówce)
1980-2000: Dom jako Mirka, narzeczona Gienka Popiołka (1982)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51527
Przeczytał: 228 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:30:40 24-02-18    Temat postu:

Zmarła mając 61 lat

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152102
Przeczytał: 624 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:48:13 24-02-18    Temat postu:

Ostatnie lata życia nie były dla niej łatwe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51527
Przeczytał: 228 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:53:00 24-02-18    Temat postu:

no niestety ale to był szok nie spodziewalam sie ze ona umrze tak szybko
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Steaming
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 14 Sie 2016
Posty: 21622
Przeczytał: 13 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:03:08 24-02-18    Temat postu:

Szkoda,że nie dała sobie pomóc... Niech spoczywa w pokoju
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51527
Przeczytał: 228 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:18:03 26-02-18    Temat postu:

no odchodza naprawde swietni aktorzy a ona super grała w klanie, miala zawsze klase i styl
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin