Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Beata Kawka

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49872
Przeczytał: 250 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:42:37 15-06-13    Temat postu: Beata Kawka

Beata Aleksandra Kawka (ur. 7 września 1967 w Szubinie) – polska aktorka filmowa, teatralna, dubbingowa, kierownik produkcji i reżyser dubbingu, właścicielka Film Factory Studio. Ma córkę Zuzannę.






Filmografia :

Panny i wdowy (1991) jako modląca się kobieta
Panny i wdowy (1991) jako modląca się kobieta (odc. 1)
Do widzenia wczoraj. Dwie krótkie komedie o zmianie systemu (1993) jako Celina
Matki, żony i kochanki (1995) jako Monika, narzeczona Wierzbickiego
Wezwanie (1996) jako alkoholiczka
Złoto dezerterów (1998) jako Jadźka Pisurowa
Na dobre i na złe (1999-2002) jako Anna Wolniak, ciotka Julki
Sezon na leszcza (2000) jako pijana kobieta
Portret podwójny (2000)
Więzy krwi (2001) jako nauczycielka Ola
Kameleon (2001) jako sekretarka Basia
Marzenia do spełnienia (2001-2002) jako Wanda Winiarska
Sfora: Bez litości (2002) jako sekretarka Nowickiego
Sfora (2002) jako sekretarka Nowickiego
Samo życie (2002-2007) jako Donata Leszczyńska i Tamara Leszczyńska-Skalska
Jak to się robi z dziewczynami (2002) jako Monika
Zostać miss 2 (2003) jako matka Agnieszki
Zaginiona (2003) jako policjantka Ewa
Jasne błękitne okna (2006) jako Beata Rogaś
Wszystko będzie dobrze (2006) jako dziennikarka Anna
Niania (2007) jako nauczycielka biologii Adasia
Barwy szczęścia (2011-2012) jako Janina Mikiciuk
Pierwsza miłość (od 2011) jako Marta Nowak
Bez tajemnic (serial telewizyjny) (2012) jako Grażyna Mieliczko, kochanka Andzeja Wolskiego
Prawo Agaty (2012) jako prawnik Prospectrum (odc. 15)
Galeria od (2012) jako Renata Wojnicka
Na krawędzi (2012) jako Magdalena Strzelec (odc. 13)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 734 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:20:36 29-08-16    Temat postu:

na konferencji "Drugiej szansy"



Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49872
Przeczytał: 250 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:07:05 04-09-16    Temat postu:

pieknie wyglada
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin