Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dariusz Gnatowski

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51233
Przeczytał: 312 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:01:08 15-06-13    Temat postu: Dariusz Gnatowski

Dariusz Gnatowski (ur. 24 maja 1961 w Rudzie Śląskiej) – polski aktor filmowy, teatralny i dubbingowy.






Filmografia :

Crimen (1988) – członek sekty kosturowców
Ferdydurke (1991) – Pyzo
Miasto prywatne (1994) – Barnaba
Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (1995) – Baloun
Dzieje mistrza Twardowskiego (1995) – mieszczanin w gospodzie
Ekstradycja 2 (1996) – członek gangu
Młode wilki 1/2 (1997) – Holender
Sara (1997) – człowiek Józefa
13 posterunek (1997) – Alfons Biernacki, "opiekun" prostytutek
Demony wojny wg Goi (1998) – Czarnobrody
Ekstradycja 3 (1998) – człowiek z mafii
Siedlisko (1998) – weterynarz Krycha
Tygrysy Europy (1999) – Mike, ochroniarz Nowaka
Ogniem i mieczem (1999) – Barabasz wnuk Baranasza
Świat według Kiepskich (od 1999) – Arnold Boczek
Policjanci (1999) – lokator
Graczykowie (1999–2001) – Andrew
Eukaliptus (2001) – barman
Anioł w Krakowie (2002) – Gnatowski
Król przedmieścia (2002) – "Lodówa", ochroniarz Kowalskiego
Złote krople (2004) – minister
Pierwsza miłość (2006) – kierownik firmy "Top Asekuracja"
Pierwsza miłość (2012) - Kazimierz Fajkowski, biznesmen
Szanse finanse (2005) – Krzysztof Knapp, właściciel firmy farbiarskiej (odcinki 1., 3., 8., 11.)
Zakochany Anioł (2005) – obsada dubbingu (amorek strzelający do Giordano)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aisha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 14067
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żory
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:53:07 25-07-14    Temat postu:

Fotki:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aisha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 14067
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żory
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:54:07 25-07-14    Temat postu:

"Świat według Kiepskich":

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aisha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 14067
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żory
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:55:46 25-07-14    Temat postu:

"Świat według Kiepskich":



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150632
Przeczytał: 872 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:08:42 28-08-18    Temat postu:

na jesiennej ramówce Polsatu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51233
Przeczytał: 312 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:41:03 02-09-18    Temat postu:

Boczek najlepszy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin