Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jakub Tolak

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monisia17
Idol
Idol


Dołączył: 23 Kwi 2008
Posty: 1440
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:05:31 04-10-09    Temat postu: Jakub Tolak

Jakub Tolak (ur. 9 marca 1982 w Warszawie) – polski aktor teatralny i filmowy.

Filmografia

* Ptaszka (1994) jako Igor, kolega Łukasza
* Nic śmiesznego (1995) jako mały Miki
* Tajemnica Sagali (1996) jako Geirrod, starszy syn króla Jutów
* Klan (1997-2007) jako Daniel Ross, syn Moniki
* Wiedźmin (2002) jako młodzieniec w karczmie
* Francuski numer (2006) jako Janek
* Outlanders (2006) jako Adam Jasiński
* Bulionerzy (2004-2005) jako Olek Nowik w reklamówce
* Glina (2003-2004) jako policjant
Powrót do góry
Zobacz profil autora
red
Aktywista
Aktywista


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 362
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:28:05 10-11-10    Temat postu:


Powrót do góry
Zobacz profil autora
KasiOva
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 20 Gru 2010
Posty: 7344
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:34:56 23-02-11    Temat postu:

Nie przepadam za nim ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161331
Przeczytał: 267 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:15:06 19-03-13    Temat postu:

dołączył do serialu Barwy szczęścia

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Erika_Buenfil
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 15 Lip 2006
Posty: 4534
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:32:18 09-04-13    Temat postu:

Przystojny ale za nim nie przepadam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Luimelia
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 54031
Przeczytał: 210 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:54:29 03-02-19    Temat postu:

fajnym był aktorem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ginnifer
Aktywista
Aktywista


Dołączył: 20 Cze 2019
Posty: 345
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:35:45 30-07-19    Temat postu:

Dla mnie Daniel z "Klanu"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin