Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jan Aleksandrowicz - Krasko

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51273
Przeczytał: 272 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:47:53 03-05-16    Temat postu: Jan Aleksandrowicz - Krasko

Jan Aleksandrowicz-Krasko (także jako Jan Aleksandrowicz; ur. 31 marca 1980 w Warszawie)



Filmografia :

1997: Klan pracownik fundacji Jurka Owsiaka
20002001: Przeprowadzki Miszka (odc. 9)
20002001: Adam i Ewa Nikołaj Kalicew, rosyjski mim, przyjaciel Magdy
2000: Klasa na obcasach Kapsel
2000: Twarze i maski chłopak z bandy osiedlowej (odc. 7)
2002: Samo Życie Waldek, dawny chłopak Kingi
20042005: Oficer Freak
20062007: Królowie śródmieścia Smuga (odc. 4, 8 i 10)
2007: Dwie strony medalu pseudokibic
2007: Plebania taksówkarz
2007: Kryminalni Michał Jonas (odc. 72)
2008: Mała Moskwa - kierowca eskortujący
2008: Londyńczycy - barman Tomas (odc. 5)
2008: Ego Marcin
2010: Duch w dom kryminalista (odc. 7)
2011: M jak miłość gangster
2011: Czas honoru Kowalczyk, handlarz bronią (odc. 48)
2012: Komisarz Alex Iwan (odc. 25)
2012: Prawo Agaty Kamil Majewski (odc. 6)
2014: To nie koniec świata Zoltan
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin