Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Łukasz Matecki

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51145
Przeczytał: 357 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:18:35 08-05-16    Temat postu: Łukasz Matecki

Łukasz Matecki (ur. 30 listopada 1972 w Złotoryi)



Filmografa :

2013 - Prawo Agaty jako sędzia Jaśkiewicz (odc. 47)
2006 - Pensjonat pod Różą jako Darek
2005 - Kryminalni jako pracownik agencji reklamowej
2003-2005 - Defekt
2003-2011 - Na Wspólnej jako Piotrek, kolega Grzegorza
2000, 2001, 2009-2010 - Na dobre i na złe jako kierowca/gangster Łukasz/Wojciech Sarnecki
2000-2001 - Adam i Ewa jako fotoreporter
2000-2001 - Miasteczko
2000 - Twarze i maski
1999 - Torowisko jako "Mały", człowiek "Dzikiego"
1998-1999 - Życie jak poker jako policjant
1997 - Klan jako kelner
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin