Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Magdalena Margulewicz

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Willa
King kong
King kong


Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 2313
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z pięknej i malowniczej okolicy:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:33:40 13-11-09    Temat postu: Magdalena Margulewicz



Magdalena Margulewicz (ur. 10 sierpnia 1978 w Kwidzynie) – polska aktorka. Ukończyła PWSFTViT w Łodzi. Występowała w Teatrze Komedia w Warszawie w spektaklach "Biznes", "Łóżko pełne cudzoziemców".

Filmografia

* 2009 Do wesela się zagoi - Karen
* 2008 - 2009: Pierwsza miłość – Stephanie Konopka
* 2005: Zakręcone – Basia
* 2004: Panienki – Basia
* 2004-2006: Pensjonat pod Różą – Ilona Szymańska, żona Andrzeja
* 2003: Zostać miss 2 – Barbie
* 2003-2004: Rodzinka – Małgosia Swoboda
* 2001: Listy miłosne
* 2001: Cisza - Naznaczeni (Cisza) – Technomanka

Gościnnie

* 2004-2006: Kryminalni – Kelnerka z "Hadesu"
* 2003-2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście – Ratowniczka
* 2003-2004: Glina – Sekretarka Majewskiego
* 2002-2003: Kasia i Tomek – Prostytutka Andżelika (głos)
* 2000: M jak miłość – Koleżanka Eli
* 1999-2006: Na dobre i na złe – Studentka (2003)
* 1997-2006: Klan – Sandra Stec
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161320
Przeczytał: 266 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:46:33 13-11-09    Temat postu:

Świetnie gra Stefani
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Willa
King kong
King kong


Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 2313
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z pięknej i malowniczej okolicy:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:31:21 13-11-09    Temat postu:

Świetnie gra rolę Stefanie. Nie każda aktorka by tak umiała.
Jest bardzo ładna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161320
Przeczytał: 266 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:51:24 13-11-09    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 0:24:24 14-11-09    Temat postu:

bardzo ładna

już nie pierwszy raz gra taką głupiutką, w Zostać Miss grała Barbie, stereotyp głupiej blondi ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161320
Przeczytał: 266 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:43:26 02-03-11    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Luimelia
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 54031
Przeczytał: 210 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:49:26 11-01-14    Temat postu:

brakuje mi jej byla swietna jako Stefani w PM
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161320
Przeczytał: 266 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:52:46 14-08-14    Temat postu:

jest w ciąży

Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 76463
Przeczytał: 278 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:50:40 15-08-14    Temat postu:

No to gratulacje
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161320
Przeczytał: 266 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:53:01 15-08-14    Temat postu:

gratulację
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin