Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Michał Włodarczyk

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51527
Przeczytał: 228 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:36:38 13-07-13    Temat postu: Michał Włodarczyk




Michał Włodarczyk (ur. 27 września 1995 w Warszawie) – polski aktor dziecięcy. Znany przede wszystkim z roli Wojtka z Rodziny Zastępczej i Stasia z Londyńczyków.



Filmografia :

Filmy :

2005: Przybyli ułani jako ojciec Jadźki w dzieciństwie
2006: Sezon na kaczki jako Tomek
2006: Trójka do wzięcia jako Kacper, brat Ingi
2006: Job, czyli ostatnia szara komórka jako mały "Pele"
2007: Braciszek jako syn piekarza
2008: Luksus jako Młody
2008: Lejdis jako Trybinkowski
2009: Siemiany jako Michał


Seriale :

2005-2006: Pensjonat pod Różą jako Krystian
2005: Kryminalni jako chłopak z Pragi (odc. 37 Powrót)
2006: Niania jako Mateusz, kolega Adasia (odc. 21 Niania porywaczka)
2007-2009: Rodzina zastępcza jako Wojtek
2007-2008: Faceci do wzięcia jako Antek, syn Romana (odc. 29 Gorzki smak zwycięstwa, odc. 91 Koniec wszystkiego)
2008-2009: Londyńczycy jako Staś Malec
2009: Przystań jako Bartek (odc. 10 Sens życia)
2009-2010: Plebania jako Marek Makowski
2011: Układ Warszawski jako chłopak (odc. 4)
2012: Prawo Agaty jako Dominik Molski (odc. 6)
2012: Aida jako Stefaniak (odc. 11, 13)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152136
Przeczytał: 636 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:46:08 11-02-18    Temat postu:






Obecnie tak wygląda
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin