Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Paweł Wawrzecki

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Luimelia
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 54039
Przeczytał: 193 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:23:50 15-06-13    Temat postu: Paweł Wawrzecki

Paweł Wawrzecki (ur. 12 lutego 1950 w Warszawie) – polski aktor filmowy i teatralny.





Filmografia :

2011: Hotel 52 jako Marcin Zawada
2010-: Daleko od noszy 2 jako dr Roman Kidler
2009: Synowie jako Roman
2009: Kup teraz jako ojciec Piotra i Dawida
2003-2008: Daleko od noszy jako dr Roman Kidler
2001-2003: Szpital na perypetiach jako dr Kidler
2001-2002: Graczykowie, czyli Buła i spóła jako "Buła" Bułkowski
2000: Zakochani jako Willy Berger
1999-2001: Graczykowie jako "Buła" Bułkowski
1998: Siedlisko
1998: Złoto dezerterów jako kierowca generała; występuje jedynie w wersji video
1997-2010: Złotopolscy jako Wiesław Gabriel
1997: Kiler
1995 i 1998: Matki, żony i kochanki jako Janek Otrębowski
1995: Drzewa
1995: Ciemno – Teatr Telewizji
1992: Aby do świtu...
1991: V.I.P.
1984: 111 dni letargu
1984: 5 dni z życia emeryta
1984: Kobieta w kapeluszu
1981: Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy jako uczeń Marcinkowskiego (odc. 4)
1980: Miś jako piosenkarz Krzysztof Cwynar
1979: Justyna
1978: Spirala
1978: Wielki podryw
1977: Akcja pod Arsenałem
1977: Ostatnie okrążenie
1976: Polskie drogi
1975: Dyrektorzy jako radiolog, znajomy Jolanty Gajdy
1975: Mazepa
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161507
Przeczytał: 272 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:25:58 03-03-18    Temat postu:

Synowie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Luimelia
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 54039
Przeczytał: 193 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:44:39 04-03-18    Temat postu:

dobry aktor i zabawny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin