Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Radosław Elis

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51523
Przeczytał: 252 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:22:08 15-06-13    Temat postu: Radosław Elis

Radosław Elis (ur. 27 marca 1975 roku w Pilawie) - polski aktor filmowy i teatralny oraz wokalista.






Filmografia :

1997: Złotopolscy - Mirek Gabriel
1997: Sposób na Alcybiadesa - Zenon Zasępa
1998: Spona - Zenon Zasępa
1999: Wszystkie pieniądze świata - Władek
2000: Sukces - kolega Anetki
2000: Twarze i maski - aktor
2007-2009: Pierwsza miłość - Krystian Siewicz


Ostatnio zmieniony przez ZampiVanez dnia 15:23:48 15-06-13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin