Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Çagatay Ulusoy
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:18:27 10-06-16    Temat postu: Çagatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy



Podstawowe informacje:
Urodził się 23 września 1990 r w Stambule.
Ma 190 cm wzrostu.
Waży 88 kg.
Jego ojciec pochodzi z Trabzon (miasto na północy Turcji), matka pochodzi ze Stambułu.
Ukończył Wydział Leśny na Uniwersytecie Stambulskim.
Turecki aktor i (były) model.
Karierę rozpoczął w wieku 19 lat jako model. W 2010 roku wygrał konkurs na najlepszego modela Turcji Best Model of Turkey.
Jego pierwszą rolą filmową była drugoplanowa postać Ahmeta Onura w Anadolu Kartalları, którą grał w 2011 roku.
W 2015 zwyciężyłł w kategorii najlepszy aktor (Medcezir) w Golden Butterfly Awards.

Filmografia:
Filmy:
2015 || Delibal jako Barış Ayaz
2011 || Anadolu Kartalları jako Ahmet Onur

Seriale:
2016- || İçerde jako Sarp Yılmaz
2013-2015 || Medcezir jako Yaman Koper
2012 || Emir'in Yolu jako Emir Sarrafoğlu
2011-2012 || Adını Feriha Koydum jako Emir Sarrafoğlu

Pozostałe informacje:
Eks dziewczyny: Gizem Karaca, Serenay Sarikaya.
Narkotyki: W 2013 roku Çağatay był częścią dochodzenia policyjnego dotyczącego zażywania narkotyków oraz ich sprzedaży wśród młodych tureckich aktorów i aktorek. Powiedział, że zażywał narkotyki, aby przezwyciężyć depresję spowodowaną niepowodzeniem serialu Emir'in Yolu.
Çağatay Ulusoy zagrał w reklamie Colin's https://www.youtube.com/watch?v=4qOor4x2Ycc

Fotki:











Ostatnio zmieniony przez Juli Blueberry dnia 18:54:03 06-10-16, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
syla6667
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 30089
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:48:58 10-06-16    Temat postu:

Bardzo podoba mi się jak gra w Medcezer
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:53:50 10-06-16    Temat postu:

Mi też Jak na razie jestem nim oczarowana w Medcezirze Mam nadzieję, że to się nie zmieni

Miałam oglądać w przyszłości Sekret Ferihy, ale nie wiem, czy to zrobię. Poza tym przed chwilą przeczytałam spoiler.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
iva
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2010
Posty: 11129
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: MX
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:04:22 12-06-16    Temat postu:

Ale fotogeniczny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:11:34 30-06-16    Temat postu:

Minutowy wywiad z Çağatay Ulusoy
https://www.youtube.com/watch?v=gQ-8NZZX2-s
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:19:09 01-07-16    Temat postu:

Delibal || Zwiastun z napisami polskimi

https://www.youtube.com/watch?v=PeLBVa84pl8
Powrót do góry
Zobacz profil autora
syla6667
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 30089
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:59:40 04-07-16    Temat postu:

Dzięki za zwiastun Jest świetny. Ja jakiś czas temu zaczęłam oglądać ten film z napisami ang, ale jednak nie znam aż tak dobrze angielskiego i długo mi idzie jak czasami muszę zatrzymać aby przeczytać... ten zwiastun zachęcił mnie by zabrać się jeszcze raz i obejrzeć całość
I w końcu zrozumiałam znaczenie tytułu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:24:05 05-07-16    Temat postu:

Nie ma za co
Mój angielski jest na niesatysfakcjonującym mnie poziomie, więc jak już zabieram się za coś po angielsku to muszę się uzbroić w cierpliwość, dlatego jak już coś oglądam to najlepiej po polsku, albo hiszpańsku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:30:47 18-08-16    Temat postu:

Przetłumaczyłam wywiad kazachstańskiej stacji Astana TV z Çagatay'em Ulusoy'em z 2015 roku, jakby ktoś chciał oglądnąć to zostawiam linki Starałam się dobrze tłumaczyć, ale nie wiem, czy nie popełniłam błędów. W wywiadzie jest trochę spoilerów na temat filmu Anadolu Kartalları oraz seriali: Adını Feriha Koydum, Emir'in Yolu, Medcezir.

Wywiad || Çağatay Ulusoy || Astana TV || 2015 || napisy pl || część 1 https://www.youtube.com/watch?v=rfm_nGW7Nhc
Wywiad || Çağatay Ulusoy || Astana TV || 2015 || napisy pl || część 2 https://www.youtube.com/watch?v=EQ8_FfveWDE
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Sanaya
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 29 Paź 2015
Posty: 834
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:12:21 27-08-16    Temat postu:

Zapowiedzi nowego serialu z jego udziałem:

Icerde (2016)
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 1:00:27 08-10-16    Temat postu:

Kilka nowych zdjęć z sesji dla gazety L'Officiel Hommes



Powrót do góry
Zobacz profil autora
wdzko
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 25 Lis 2010
Posty: 4052
Przeczytał: 14 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:07:19 10-10-16    Temat postu:

Świetna ta ostatnia sesja ojjj on zdecydowanie ma coś w sobie, a najlepiej wygląda w króciutkich włosach jak w Icerde
Zdziwiłam się, że jest z mojego rocznika, w Icerde wygląda poważniej, na jakieś 30 lat. Ale w sumie to może ja już taka młoda nie jestem i rocznik 90 to już stare konie bliskie 30stki
Z Bensu Soral ma niesamowitą chemię jak dla mnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:15:01 16-10-16    Temat postu:

Zgadzam się, ta sesja jest niesamowita Najmniej chyba podobał mi się jego look w Delibalu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atessa
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 10 Paź 2015
Posty: 3980
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:10:09 16-10-16    Temat postu:

Zawsze uważałam Cagataya za mało urodziwego mężczyznę kojarzyłam go głownie ze zdjęć z serialu "Medcezir", na których mi się w ogóle nie podobał A to chyba przez wiek. Zawsze myślałam, że jest straszy, że ma coś około 30-stki a on ma dopiero 26 lat
Bardzo polubiłam jego rolę w "Icerde"

Dorzucam jeszcze kilka zdjęć z sesji, która i mnie się bardzo podoba




I ulubione

Gazetowe


Zakulisowe

+ filmik zza kulis [link widoczny dla zalogowanych]

Najnowsze


Ostatnio zmieniony przez Atessa dnia 17:14:02 17-10-16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Juli Blueberry
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 12900
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:33:11 16-10-16    Temat postu:

A ja po zobaczeniu go w trailerze serialu Medcezir, zakochałam się i stwierdziłam, że muszę obejrzeć ten serial

Dzięki za resztę fotek
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 1 z 13

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin