Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ahmet Tansu Taşanlar

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jantar
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Mar 2007
Posty: 7792
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:25:54 12-11-16    Temat postu: Ahmet Tansu Taşanlar

Ahmet Tansu Taşanlar urodził się 31 maja 1984 roku w Ankarze. Ukończył Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro (Konserwatorium Teatralne) w 2006 roku. W trakcie studiów pracował w państwowym teatrze Konya Devlet. Po ukończeniu studiów i odbyciu służby wojskowej, przeniósł się do Stambułu.

Filmografia:

Analar ve Anneler (2015) - Göster
Kara Para Aşk (2014/2015) - Arda Çakır
İzmir Çetesi (2011) - Rıfat
Muhteşem Yüzyıl (Wspaniałe stulecie)
Yalancı Bahar (2011)
Bir Bulut Olsam (2009) - Salih
Küçük Kadınlar (2008) - Ceyhun


jako komisarz arda Cakir w KPA



Ahmet wraz z Enginem Akyurkiem i Burakiem Tamdoganem (Huseyin w KPA), oprócz tego, że się przyjaźnią, pisują artykułu do magazynu listerackeigo Kafasina Gore
zdjęcie z twittera Ahmeta






haha, uwielbiam go



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Jantar
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Mar 2007
Posty: 7792
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:10:09 12-02-17    Temat postu:

New na meczu uwielbianego Fenerbahce

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin