Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aybuke Pusat

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3384
Przeczytał: 142 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 16:44:34 12-01-20    Temat postu: Aybuke Pusat

24 letnia aktorka urodzona w Stambule. Miss Earth Turkey 2014.

Filmografia:
2014 Medcezir - Elif
2015 Beş Kardeş - Zeynep
2015–2016 - O Hayat Benim
2016 Familya - Su Beyoğlu
2017–2018 Söz - Bahar Kutlu Karasu
2018 Şahin Tepesi - Verda
2019 Her Yerde Sen - Selin
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3384
Przeczytał: 142 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 16:45:47 12-01-20    Temat postu:

Fotki:
[link widoczny dla zalogowanych]

HER YERDE SEN
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kiea
Cool
Cool


Dołączył: 23 Paź 2017
Posty: 574
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:39:02 13-01-20    Temat postu:

Oglądałam ją w Medcezir nie wiem czy to kwestia roli, ale zupełnie nie zachwyciła
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3384
Przeczytał: 142 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:07:31 13-01-20    Temat postu:

To ja ją widziałem w "Her Yerde Sen" i "Sahin Tepesi". Gra całkiem dobrze, chociaż mnie coś przeszkadza w jej typie urody. Nie potrafię tego za bardzo wyrazić, więc w skrócie: Nie przeszkadza mi ona w serialu, ale też jej nie wypatruję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kiea
Cool
Cool


Dołączył: 23 Paź 2017
Posty: 574
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:11:00 14-01-20    Temat postu:

Atahan napisał:
To ja ją widziałem w "Her Yerde Sen" i "Sahin Tepesi". Gra całkiem dobrze, chociaż mnie coś przeszkadza w jej typie urody. Nie potrafię tego za bardzo wyrazić, więc w skrócie: Nie przeszkadza mi ona w serialu, ale też jej nie wypatruję.

Właśnie widziałam kiedyś jakiś filmik na yt Her Yerde Sen i nawet rozważałam oglądanie, ale może to tylko Furkan
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3384
Przeczytał: 142 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 11:11:23 18-01-20    Temat postu:

Nowa fotka

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin