Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Burak Deniz
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pączek
Generał


Dołączył: 04 Mar 2010
Posty: 9898
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Małopolska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 7:58:46 12-12-16    Temat postu: Burak Deniz



Turecki aktor urodzony 17 lutego 1991, Stambuł, Turcja.

Filmografia:
2012 -"Sultan" jako Tarik
2013 -"Kaçak" jako Burak Topcoglu
2015 -"Tatlı Küçük Yalancılar" jako Toprak Kaynak
2016 -"Królowa jednej nocy" jako Mert
2016 -"Aşk Laftan Anlamaz: jako Murat Sarsılmaz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Selmin
King kong
King kong


Dołączył: 31 Mar 2016
Posty: 2021
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: mazowieckie
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:02:53 18-12-16    Temat postu:

Te oczy te rzęsy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mari92
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 02 Mar 2015
Posty: 3770
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:25:09 18-12-16    Temat postu:

Selmin napisał:
Te oczy te rzęsy

Przede wszystkim to świetny aktor i udowadnia to z każdym odcinkiem ALA
Jeden z lepszych dzięki Niemu przetrwałam Królowa jednej nocy .... zdecydowanie był jednym z jaśniejszych punktów tego serialu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pączek
Generał


Dołączył: 04 Mar 2010
Posty: 9898
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Małopolska
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:53:21 25-12-16    Temat postu:

To prawda,jest świetnym aktorem, co prawda tylko w ALA go widzę, ale podoba mi się jak gra, bardzo realistycznie pokazuję uczucia bohatera. Ale nie ukrywam,że jego rzęsy odgrywają dużą rolę w moim jego uwielbieniu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Selmin
King kong
King kong


Dołączył: 31 Mar 2016
Posty: 2021
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: mazowieckie
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:20:12 17-01-17    Temat postu:

Powiem Wam że ja też głównie dla niego oglądałam KN, za to w ALA może w pełni pokazać swoje umiejętności
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aylin92
Motywator
Motywator


Dołączył: 22 Sie 2015
Posty: 211
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:13:14 17-02-17    Temat postu:

Dzisiaj Burak obchodzi urodziny

i nowa fotka z Insta
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:41:39 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:42:49 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:43:57 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:45:17 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:46:35 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:47:36 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:48:36 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:50:33 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SamDrea
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Cze 2017
Posty: 10387
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:51:34 16-05-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin