Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Deniz Baysal

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marzenka20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 13617
Przeczytał: 223 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warka i okolice
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:18:13 16-03-18    Temat postu: Deniz Baysal

Deniz Baysal

Turecka aktorka.
Urodziła się 5 kwietnia 1991 w Izmirze.
Aktorka od 2011 roku.
W 2009 roku zaczęła studia na kierunku: handel zagraniczny na Uniwersytecie Manisa Celal Bayar.
Jako 10-latka stawiała pierwsze kroki w Teatrze Izmir Karsiyaka Municipal Theater.

Filmografia:
Seriale:

2011 Bitmeyen Şarkı - supporting act.
Derin Sular Nisan supporting act.
2012 Babalar ve Evlatlar - supporting act.
Kayıp Şehir Şehnaz supporting act.
2013 Aşk Ekmek Hayaller Karaca Yılmaz supporting act.
2014-2015 Kaçak Gelinler Kainat Gencer leading act.
2015 Can Bedenden Çıkmayınca Eylem leading act.
Beyaz Yalan Alara Korel/Melek Yılmaz leading act.
2016 Sevda Kuşun Kanadında Tümay Erbay leading act.
Sol Şerit Yasemin leading act. / Cinema
Rüzgarın Kalbi Zeynep leading act.
2017 Pani Fazilet i jej córki Hazan Çamkıran leading act.








Ostatnio zmieniony przez Marzenka20 dnia 19:18:40 16-03-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Marzenka20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 13617
Przeczytał: 223 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warka i okolice
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:26:47 21-03-18    Temat postu:

Różne fotki:









Powrót do góry
Zobacz profil autora
Marzenka20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 13617
Przeczytał: 223 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warka i okolice
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:58:06 18-05-18    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Marzenka20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 13617
Przeczytał: 223 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warka i okolice
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:03:48 07-10-18    Temat postu:

Denis prawdopodobnie zmieni stan cywilny
Jej chłopak Barış Yurtçu oświadczył się jej.


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mel
King kong
King kong


Dołączył: 10 Maj 2009
Posty: 2221
Przeczytał: 16 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:50:11 08-07-19    Temat postu:

Deniz jako Mine w filmie "Yedinci Koğuştaki Mucize" (więcej informacji w temacie Arasa ). Jej bohaterka jest nauczycielką.


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin