Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Emel Çölgeçen

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15605
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:06:03 12-05-17    Temat postu: Emel Çölgeçen

Zauważyłam, że brakuje tutaj tak ważnego tematu

Emel Çölgeçen
Data i miejsce urodzenia: 9 lipca 1976 (40 lat), Stambuł, Turcja

Filmografia
2017 Kırlangıç Fırtınası
2015-2016 Poyraz Karayel
2014 Böyle Bitmesin
2012 Sultan
2012 Geniş Aile
2011 Arka Sokaklar
2009 Kapadokya Düşleri
2008 Cennetin Çocukları
2007 Zeliha'nın Gözleri
2007 Kara Duvak
2006 Sağır Oda
2004 Aliye
1994 Gülşen Abi



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Shelle
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 28 Paź 2007
Posty: 46420
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:11:41 12-05-17    Temat postu:

Ach Emel Ileż my miłości po tym PK mamy

Emel była absolutnie fantastyczna jako Sema (nie mogę się doczekać powrotu Semy w filmie!!!) i ubolewam bardzo nad tym, że jej nowy serial się w Turcji nie przyjął... Oby przy następnym projekcie miała więcej szczęścia!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15605
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:21:47 12-05-17    Temat postu:

Jako Sema była po prostu świetna
I w filmie też na pewno będzie świetna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Shelle
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 28 Paź 2007
Posty: 46420
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:26:10 12-05-17    Temat postu:

Na pewno ponownie da czasu jako Sema!!! Nie mogę się doczekać!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15605
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:28:27 12-05-17    Temat postu:

Ja też się nie mogę doczekać tego filmu ale będą emocje
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15605
Przeczytał: 33 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:39:25 13-08-17    Temat postu:


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin