Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fahriye Evcen
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
juliette
Debiutant
Debiutant


Dołączył: 15 Sty 2017
Posty: 32
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 20:51:26 20-02-17    Temat postu: Fahriye Evcen

Powrót do góry
Zobacz profil autora
marta87
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 19 Mar 2012
Posty: 14390
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:50:54 21-02-17    Temat postu:

juliette przydałyby się jakieś informacje o aktorce, filmografia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Jantar
Generał
Generał


Dołączył: 03 Mar 2007
Posty: 7796
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:47:15 25-02-17    Temat postu:

Fahriye Evcen urodziła się 4 czerwca 1986, w Solingen w Niemczech, w mieszanej, turecko - niemieckiej rodzinie. W wieku 19 lat przeniosła się do Turcji, gdzie rozpoczęła studiowanie historii na Uniwersytecie Boğaziçi w Stambule, którą ukończyła w 2014 r. Fahriye mówi płynnie po niemiecku, turecku, angielsku i hiszpańsku. 23 grudnia 2016 roku zaręczyła się z innym aktorem Burakiem Özçivit. Obecnie możemy ją oglądać w serialu Ölene Kadar (Aż do śmierci), gdzie wciela się w postać Selvi Nardan- protagonistki. Na jednej z grup tłumaczony jest też Calikusu (Strzyżyk), gdzie grała główną rolę wraz z narzeczonym. W telewizji mieliśmy też okazję ją oglądać w Imerium Miłości (Kurt Seyit ve Şura)

Filmografia:

Filmy:
2008 - Aşk Tutulması - Pınar
2007 - Cennet - Kız
2010 - Spur des Terrors takiye / Takiye: Allah yolunda - Sevde
2011 - Diventare italiano con la Signora Enrica - Młoda Signora Enrica
2012 - Evim Sensin - Leyla
2015 - Aşk Sana Benzer - Deniz

Seriale i telenowele:
2005 - Asla Unutma
2006 - Hasret - Songül
2006–2010 - Yaprak Dökümü - Necla Tekin
2011 Yalancı Bahar - Zeynep
2012 Veda
2013–2014 Çalıkuşu - Feride
2014 Kurt Seyit ve Şura - Mürvet
2017 Ölene Kadar - Selvi Nardan


Ostatnio zmieniony przez Jantar dnia 13:20:56 26-02-17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kokosanka_j
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 09 Kwi 2016
Posty: 174
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:55:06 03-05-17    Temat postu:

Widziałam ją już w "Imperium miłości", gdzie choć nie grała głównej roli, zwróciła na siebie uwagę. Podobała mi się jako Selvi, ale myślę, że to właśnie rolę Feride w "Strzyżyku" zdobędzie moje serce
Rola do niej pasuje jak ulał, jednocześnie nie sądziłam, że może zagrać coś takiego. Fahriye w roli Feride wzrusza i bawi. Serial zyskał moją sympatię od początku i będę oglądała.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lucy
Generał
Generał


Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 8092
Przeczytał: 278 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:15:06 17-01-18    Temat postu:

Widziałam ją w 2 serialach i 1 filmie...i muszę stwierdzić, że marna z niej aktorka...mimo różnych ról wszędzie zagrała tak samo...w przyszłości będę raczej unikać produkcji z tą aktorką, bo po co się irytować...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15278
Przeczytał: 17 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:37:32 18-01-18    Temat postu:

Oglądałam ją tylko w OK i nawet mi się tam podobała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 7:12:32 19-10-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez vivka dnia 21:29:08 20-11-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 7:13:06 19-10-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez vivka dnia 7:15:12 19-10-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 21:30:25 20-11-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 19:09:15 21-11-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez vivka dnia 19:11:20 21-11-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 19:17:51 21-11-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 20:15:02 26-11-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 20:16:15 26-11-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez vivka dnia 20:18:07 26-11-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 20:08:49 17-12-18    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vivka
Idol
Idol


Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3

PostWysłany: 20:04:22 08-01-19    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin