Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hazal Filiz Küçükköse
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:31:01 26-10-19    Temat postu: Hazal Filiz Küçükköse

Podstawowe informacje
Data urodzenia: 9.02.1988
Rodzeństwo: Deniz Küçükköse
Małżeństwa: Tuan Tunalı (2014-2018)

Filmografia
Deniz Yildizi - Gwiazda morza (2009)
Kalbim Seni Secti - Moje Serce Cię wybrało (2011)
Ucurum - Podpowiadam (2012)
Ustura Kemal (2012)
Beni Affet - Wybacz mi (2012-2013)
Gunahkar - Grzesznik (2014)
Kara Sevda - Wieczna Miłość (2015-2017)
Ruya - Sen (2017)
Mehmed Bir Cihan Fatihi - Mehmed Zdobywca (2018)
Zemheri - Arktyka uczuć (2019-

Zdjęcia:
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 11:06:41 06-01-20    Temat postu:

Fotka
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:27:03 10-01-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Next
Komandos
Komandos


Dołączył: 11 Lis 2019
Posty: 639
Przeczytał: 31 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:28:22 12-01-20    Temat postu:

Widać że to ulubienica Atahana
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:07:39 12-01-20    Temat postu:

Dane nie kłamią: http://www.telenowele.fora.pl/wiecej-o-nas,57/atahan,43669.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:45:31 22-01-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:58:09 31-01-20    Temat postu:

Komuś wybiło 2,4 mln fanów na Instagramie

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:46:29 07-02-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Maaarz
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 4423
Przeczytał: 9 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: 1255*
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:11:27 10-02-20    Temat postu:

Piękna,i w ciemnych i w jasnych włosach!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:20:48 12-02-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:20:46 13-02-20    Temat postu:

Z urodzin:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:21:18 13-02-20    Temat postu:

Z urodzin: cz. 2

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:39:41 19-02-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:33:05 22-02-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 3377
Przeczytał: 146 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:55:01 15-03-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin