Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hazal Filiz Küçükköse

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atahan
King kong
King kong


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 2379
Przeczytał: 227 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:31:01 26-10-19    Temat postu: Hazal Filiz Küçükköse

Podstawowe informacje
Data urodzenia: 9.02.1988
Rodzeństwo: Deniz Küçükköse
Małżeństwa: Tuan Tunalı (2014-2018)

Filmografia
Deniz Yildizi - Gwiazda morza (2009)
Kalbim Seni Secti - Moje Serce Cię wybrało (2011)
Ucurum - Podpowiadam (2012)
Ustura Kemal (2012)
Beni Affet - Wybacz mi (2012-2013)
Gunahkar - Grzesznik (2014)
Kara Sevda - Wieczna Miłość (2015-2017)
Ruya - Sen (2017)
Mehmed Bir Cihan Fatihi - Mehmed Zdobywca (2018)
Zemheri - Arktyka uczuć (2019-

Zdjęcia:
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
King kong
King kong


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 2379
Przeczytał: 227 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 11:06:41 06-01-20    Temat postu:

Fotka
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
King kong
King kong


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 2379
Przeczytał: 227 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:27:03 10-01-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Next
Aktywista
Aktywista


Dołączył: 11 Lis 2019
Posty: 311
Przeczytał: 54 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:28:22 12-01-20    Temat postu:

Widać że to ulubienica Atahana
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
King kong
King kong


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 2379
Przeczytał: 227 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:07:39 12-01-20    Temat postu:

Dane nie kłamią: http://www.telenowele.fora.pl/wiecej-o-nas,57/atahan,43669.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
King kong
King kong


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 2379
Przeczytał: 227 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:45:31 22-01-20    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin