Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kaan Urgancioglu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atahan
Moderator
Moderator


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 5151
Przeczytał: 376 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Śląsk
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:29:12 22-02-20    Temat postu: Kaan Urgancioglu

Filmografia
2002 - Karaoglan
2003 - Kampusistan
2005 - Ispanaktan Nagmeler
2005 - Sessiz Gece
2005 - Seni Cok Ozledim
2005 - Korfez Atesi
2006 - Ah Polis Olsam
2006 - Ilk Ask
2006 - Azap Yolu
2007 - Tutsak
2008 - Son Ders
2008 - Canim Ailem
2009 - Ayrilik
2010 - Busra
2010 - Duruye'nin Gugumleri
2010 - PesPese
2011 - Leyla ile Mecnun
2012 - Acayip Hikayeler
2012 - Dusman Kardeslar
2013 - A.S.K.
2013 - Son
2014 - Panzehir
2015 - Filinta
2015 - Uzaklarda Arama
2015 - Kara Sevda
2018 - Jack Ryan
2020 - Gercek Olamaz
2020 - Ask 101

Data urodzenia: 8.05.1981
Miejsce urodzenia: Izmir
Rodzeństwo: Can Urgancioglu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Atahan
Moderator
Moderator


Dołączył: 28 Cze 2017
Posty: 5151
Przeczytał: 376 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Śląsk
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:30:22 22-02-20    Temat postu:

Fotki z Univision
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki tureccy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin