Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Omari Hardwick
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy zagraniczni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anahii188
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 16 Cze 2017
Posty: 6513
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:20:18 19-05-23    Temat postu: Omari Hardwick

Omari Lateef Hardwick

(ur. 9 stycznia 1974 w Savannah w stanie Georgia)

Amerykański aktor telewizyjny i filmowy, poeta.

Dorastał w Decatur, na przedmieściach Atlanty, gdzie próbował swoich sił w lekkoatletyce.
Pisał także regularnie wiersze i uczestniczył w wielu dyscyplinach sportowych.
Uczęszczał do Marist School w Atlancie w stanie Georgia, gdzie grał w baseball, koszykówkę i piłkę nożną, która w końcu doprowadziły go do stypendium piłkarskiego na University of Georgia.
Mimo że był gwiazdą na boisku, występował w teatrze.


Filmografia:

The Mother (2023) jako Agent Cruise

Układanka (2022) jako Gordon Oliver

Armia umarłych (2021) jako Vanderohe

Power (2014 - 2020) jako James "Ghost" St. Patrick

Urok (2020) jako Marquis T. Woods

American Skin (2019) jako Omar 'Derwood' Scott

SGT. Will Gardner (2018) jako Samuel "Top"

Przepraszam, że przeszkadzam (2018)

A Boy. A Girl. A Dream. (2018) jako Cass

Nie ma jak u siostry (2018) jako Frank

Skazany (2017) jako Kutcher

Redemption (2014) jako Darius

Lap Dance (2014) jako Dr Don Cook

Motywacja (2014) jako Thumper

Being Mary Jane (2013 - 2019) jako Andre Daniels
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:00:30 20-05-23    Temat postu:

Póki co Nic z Nim nie oglądałam , ale ciekawi Mnie film The Mother .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:05:16 21-05-23    Temat postu:

kojarzę go z jednego filmu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:18:29 22-05-23    Temat postu:

On Mi kogoś w sumie przypomina .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anahii188
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 16 Cze 2017
Posty: 6513
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:49:15 22-05-23    Temat postu:

Mi trochę Isaiaha Mustafa
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:14:29 22-05-23    Temat postu:

mi przypomina Yahya Abdul-Mateen II


Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:16:17 23-05-23    Temat postu:

Jest przystojny i dobrze zbudowany .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anahii188
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 16 Cze 2017
Posty: 6513
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:11:21 23-05-23    Temat postu:

Czekam na jego kolejne produkcje, widziałam go tylko w filmie z J LO
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:44:20 23-05-23    Temat postu:

jest przystojny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:42:16 24-05-23    Temat postu:

Moze po roli The mother będzie bardziej znany .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:08:45 24-05-23    Temat postu:

możliwe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:15:16 25-05-23    Temat postu:

Jest przystojny !

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:12:04 25-05-23    Temat postu:

pasuję mu zarost
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 118305
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:36:21 26-05-23    Temat postu:

I to bardzo !
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 212204
Przeczytał: 117 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:40:55 26-05-23    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

ciekawi mnie trochę ten film
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy zagraniczni Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin