Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aktorzy i aktorki z Da Cor Do Pecado
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Barwy grzechu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dicembre1
Cool
Cool


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 284
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 14:07:54 28-04-06    Temat postu:

a skad masz pewnośc???????????????
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Tymoszenko
Administrator
Administrator


Dołączył: 21 Maj 2005
Posty: 9898
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:15:07 28-04-06    Temat postu:

Jezu, istnieje takie coś jak IP. Wracamy do tematu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AniaM
King kong
King kong


Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1027
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zabrze

PostWysłany: 14:33:25 28-04-06    Temat postu:

też myslę że sie włamał haker bo wątpie żeby ktos takie słowa pisał. Ona zawsze była fajna. Rwacając do tematu:



miejsce urodzenia: Sacramento, Brazylia
data urodzenia: 1930-03-29
prawdziwe nazwisko: Ariclenes Venâncio Martins

Filmografia

2005: Espelho Mágico, O jako Ksiądz Clodel
2005: 2 Filhos de Francisco jako Benedito
2004-2005: Senhora do Destino jako Vitório Viana
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Afonso Lambertini
2003: Preço da Paz, O jako Gumercindo Saraiva
2002: Quinto dos Infernos, O jako Hrabia Arcos
2002: Sabor da Paixão jako Miguel Maria Coelho
2001: Porto dos Milagres jako Victorio Vianna
2000: Palavra e Utopia jako Ojciec António'a Vieira'y
2000: Uga Uga jako Nikos Karabastos
2000: Testament psa (Auto da Compadecida, O) jako Bispo
2000: Ja, ty, oni (Eu, Tu, Eles) jako Osias
1998: Corpo Dourado jako Zé Paulo
1998: Boleiros - Era Uma Vez o Futebol... jako Trener
1998: Rio do Ouro, O jako António
1998: Pecado Capital jako Tonho
1997: Indomada, A jako Murilo Pontes
1997: Ostryga i wiatr (A ostra e o vento)
1996: Fim do Mundo, O jako Ildásio Junqueira
1995: Próxima Vítima, A jako Zé Bolacha
1995: Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados jako Farmaceuta
1995: Proxima Vitima, A jako Zé Bolacha
1993: Fera Ferida jako Burmistrz Emiliano Bentes
1993: Agosto jako Turco Velho
1992: Pedra Sobre Pedra jako Murilo Pontes
1990: Rainha da Sucata jako Onofre Pereira
1990: Corpo em Delito
1990: Meu Bem, Meu Mal jako Dom Lazaro Venturini
1989: Lua Cheia jako Guimaraes
1985: Roque Santeiro jako Sinhozinho Malta
1983: Menino Arco-Íris, O
1983: Sargento Getúlio jako Getúlio
1981: Kilas, o Mau da Fita jako Major
1980: Sete Gatinhos, Os jako Noronha
1979: Pai Herói jako Malta Cajarana
1977: Contos Eróticos
1977: Crime do Zé Bigorna, O jako Zé Bigorna
1977: Jogo da Vida, O
1977: Espelho Mágico jako Carijó
1976: Queda, A
1975: Pecado Capital jako Salviano Lisboa
1975: Guerra Conjugal jako Osiris
1973: Ossos do Barão, Os jako Egisto Ghirotto
1971: Fábrica, A jako Ariovaldo
1956: E o Vento Levou jako Rhett Butler

aktorzy (gościnnie):


1996-2002: Sai de Baixo jako Joca
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MinkaAgentka
King kong
King kong


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 1206
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 14:54:15 28-04-06    Temat postu:

P@weł napisał:
Jezu, istnieje takie coś jak IP. Wracamy do tematu.


Zgadzam się.
Przecież właśnie przez IP jest oznaczony dany komputer.
(chyba,że nie ma stałego łącza)

Mam nadzieje,że temat przetrwa próbe czasu

-----------------------------------------------------------------

Teraz biografia i filmografia reszty aktorów:


Cauã Reymond
miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1980-05-20

Filmografia:



2004: Como uma Onda jako Floriano
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Thor Sardinha

Ciekawostka:
Ma 182 cm wzrostu.

-----------------------------------------------------------------------

Ney Latorraca

miejsce urodzenia: Santos, São Paulo, Brazylia
data urodzenia: 1944-07-27
prawdziwe nazwisko: Antônio Ney Latorraca


2005: Bang Bang jako Aquarius Lane
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Eduardo Campos Sodré
2003: Casa das Sete Mulheres, A jako Araujo Ribeiro
2002: Viva Sapato! jako Claudionor
2000: Cravo e a Rosa, O jako Cornélio Valente
1994: Éramos Seis jako Sorriso Talvinho
1990: Brasileiras e Brasileiros jako Brás Cubas
1988: Fábula de la Bella Palomera jako Orestes
1983: Eu Prometo jako Albano Moraes
1982: Avenida Paulista jako Sérgio
1980: Coração Alado jako Leandro Serrano
1980: Chega Mais jako Jonas
1978: W rytmie disco (Dancin' Days) jako on sam
1975: Escalada jako Felipe


------------------------------------------------------------------------------


Ostatnio zmieniony przez MinkaAgentka dnia 15:00:04 28-04-06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AniaM
King kong
King kong


Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1027
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zabrze

PostWysłany: 14:57:53 28-04-06    Temat postu:



miejsce urodzenia: São Paulo, Brazylia
data urodzenia: 1959-01-28
prawdziwe nazwisko: Maitê Proença Gallo stan cywilny: mąż Paulo Marinho (1983 - 1995) rozwód; 1 dziecko


Filmografia

2005: Jogo Subterrâneo jako Mercedes
2005: Lua Me Disse, A jako Maria Regina
2005: Sal de Prata jako Estrela de Cinema
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Vera 'Verinha' Campos Sodré
2002: Puszcza (Selva, A) jako Dona Yá Yá
2002: Viva Sapato! jako Caroline
2001: Estrela-Guia jako Kalinda
1999: Vila Madalena jako Eugênia
1995: Cara e Coroa jako Heloísa
1993: Contos de Verão jako Pamela
1991: Felicidade jako Helena
1989: Solidão, Uma Linda História de Amor
1989: Kuarup jako Maureen
1987: Corpo Santo jako Adriana
1983: Mandrake
1983: Guerra dos Sexos jako Juliana de Alcântara Pereira Barreto
1981: Jogo da Vida jako Carla Barros

aktorzy (gościnnie):


1996-2002: Sai de Baixo jako Patrícia Renata
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MinkaAgentka
King kong
King kong


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 1206
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:05:36 28-04-06    Temat postu:

Następni aktorzy:

Carolina Dickmann

prawdziwe nazwisko: Carolina Dieckmann Frota stan cywilny: rozwiedziona (były mąż Marco Frota 1997-2004), 1 syn (Davi ur.1999)



2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Julia
2004-2005: Senhora do Destino jako Lindalva / Isabel Tedesco / Młoda Maria do Carmo
2003: Mulheres Apaixonadas jako Edwiges Batista
2000: Laços de Família jako Camila
1997: Po prostu miłość (Por amor) jako Catarina Batalha Pereira
1996: Vira Lata jako Renata
1995: Malhação jako Juliana 'July' Siqueira
1994: Tropicaliente jako Acucena
1993: Sex appeal jako Claudia
1993: Fera Ferida jako Carol

-----------------------------------------------------------------------------


Matheus Nachtergaele

miejsce urodzenia: São Paulo City, São Paulo, Brazylia
data urodzenia: 1969-01-03


2005: América jako Carreirinha
2004: 500 Almas
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Pai Helinho
2004: Nina jako Malarz
2003: Gawędziarze z Jave (Narradores de Javé)
2002: Eclipse
2002: Pastores da Noite jako Curió
2002: Żółte mango (Amarelo Manga) jako Dunga
2002: Miasto Boga (Cidade de Deus) jako Sandro Cenoura
2001: Maias, Os jako Teodorico 'Raposão'
2000-2002: Brava Gente
2000: Muralha, A jako Padre Miguel
2000: Testament psa (Auto da Compadecida, O) jako Joăo Grilo
1999: Castelo Rá-Tim-Bum, O Filme jako Rato
1999: Północ (Primeiro Dia, O) jako Francisco
1998: Dworzec nadziei (Central do Brasil) jako Isaías
1998: Hilda Furacão jako Cintura Fina
1998: Hilda Furacão jako Cintura Fina
1997: O Que É Isso, Companheiro? jako Jonas

----------------------------------------------------------------------------

Leonardo Bricio


miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1963-07-07


Leonardo Silva Bricio urodził się 7 lipca 1963 jako syn Paulo i Liza Bricio. Ma siostrę bliźniaczkę o imieniu Patricia oraz trzech starszych braci: Guilherme, Alexandre i Eduardo. Studiował w "O Tablado" - bardzo znanej szkole dramatu w Rio de Janeiro, w Brazylii.
Potem uczył się projektowania przymysłowego, ale rzucił studia na rok przed ukończeniem i rozpoczął karierę jako aktor.

Ma 170 cm wzrostu.

aktorzy:


2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Ulisses Sardinha
2001: Porto dos Milagres jako Alexandre
2000: Muralha, A jako Tiago Olinto
1997: Anjo Mau jako Ricardo Medeiros
1996: Dziedziczna nienawiść (Rei do Gado, O) jako Enrico Mazenga
1994: Éramos Seis jako Julinho
1993: Renascer jako Młody Deocleciano
1991: Guarani, O jako Péri
1991: Na Rede de Intrigas jako Tonho
1986: Angel malo jako Ricardo Medeiros

aktorzy (gościnnie):


1996-2002: Sai de Baixo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paula_d22
Motywator


Dołączył: 06 Kwi 2006
Posty: 75
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Południe :D

PostWysłany: 17:33:54 28-04-06    Temat postu:

ja najbardziej lubie barbare fajnie sie ubiera i wogole mimo ze gra czarny charakter i wole ja 1000000% od dinory tezj z gorzkiej zemsty <lol2>
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AniaM
King kong
King kong


Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1027
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zabrze

PostWysłany: 17:35:29 28-04-06    Temat postu:

ale o tym pisz Paula w temacie Barbara Campos Sodre a jak juz to mówimy o aktroach a nie o filmie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dicembre1
Cool
Cool


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 284
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 20:29:00 28-04-06    Temat postu:

Dodam jeszcze że oprócz biografi i ciekawostek o aktorach prowadzimy tu rozmowy o nich
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pinka
Komandos
Komandos


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 21:14:36 28-04-06    Temat postu:

eWuŚkA napisał:
paulinkaaa napisał:
pinka.. my nie jestesmu TU po to by słuchać twoich przezyc.. przynajmiej nie w tym temacie.. no i uspokoj sie... no i mam wrazenie ze ktos sie pod ciebie podszył..;/;/ My na forum nie uzywamy tak mocnych sformulowan, aby nikogo nie urazić..

PINCE ktos się włamał !

Dzieki że nie wierzycie ze to ja! To był heker! Ja bym nigdy czegoś takiego nie napisała... Nie wiem czemu ten haker czepił sie akurat mnie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
...::Paolcia::...
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 27 Sty 2006
Posty: 555
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z Columbii !!!!

PostWysłany: 21:24:24 28-04-06    Temat postu:

Odrazu wiedzialam że to nie ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MinkaAgentka
King kong
King kong


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 1206
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 21:38:06 28-04-06    Temat postu:

No dobra wiadomo,że to nie ty Pinka byłaś wtedy ale to nie temat od tego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
eWuŚkA
Gość





PostWysłany: 21:53:57 28-04-06    Temat postu:

Cau&atilde; Reymond

Filmografia:
2004: Como uma Onda jako Floriano
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Thor Sardinha
MA 182 cm zwrostu
niestaty więcej niemam na temat tego aktora może ktoś ma ??
Powrót do góry
paula_d22
Motywator


Dołączył: 06 Kwi 2006
Posty: 75
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Południe :D

PostWysłany: 20:11:36 29-04-06    Temat postu:

przeciez mowimy tu o aktorach z barw grzechu a giovanna nia jest wiec (**********) co jest NIE TAK??????????????????????????
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AniaM
King kong
King kong


Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1027
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zabrze

PostWysłany: 21:54:41 29-04-06    Temat postu:

nie wiem o co ci chodzi wiec powrócimy do tematu. Bo troche od niego odchodzimy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Barwy grzechu Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin