Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aktorzy i aktorki z Da Cor Do Pecado
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Barwy grzechu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dicembre1
Cool
Cool


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 284
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 23:56:31 26-04-06    Temat postu: Aktorzy i aktorki z Da Cor Do Pecado

Tu rozmawiamy o aktorach i aktorkach z dcdp podkreślam o aktorach i aktorkach.
Zamieszczamy tu info o zyciu aktorów foto itp ((jeżeli ten temat nie wypali to niech P@weł go zamknie lub usunie)). kiedyś może dodam ankietę jak zakaz będzie zdjęty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
eWuŚkA
Gość





PostWysłany: 10:58:34 27-04-06    Temat postu:

nie no mi się nawet ten temat podoba ale nie mam newsów o aktorach i aktrokach z dcdp ...
Powrót do góry
Tymoszenko
Administrator
Administrator


Dołączył: 21 Maj 2005
Posty: 9898
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 11:50:04 27-04-06    Temat postu:

Zakazy co do ankiety obowiązują tez bezsensowne i zdublowane tematy, a nie wyłącznie ankiet. O aktorach można można rozmawiać w "Rozmowach..." a więc jeśli temat się nie rozwinie zostanie zamknięty.

I powtarzam - zakaz co do ankiet obowiązuje też zakładania zwykłych zbędnych tematów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AniaM
King kong
King kong


Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1027
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zabrze

PostWysłany: 16:07:26 27-04-06    Temat postu:

Tais Araujo



miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1978-11-25
prawdziwe nazwisko: Taís Bianca Gama de Araújo


Filmografia:

2006: Cobras e Lagartos jako Ellen
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Preta de Souza
2001: Porto dos Milagres jako Selminha
2000: Uga Uga jako Emilinha
1997: Anjo Mau jako Vivian dos Santos Machado (as Thaís Araújo)
1996: Xica da Silva jako Xica Da Silva
1986: Angel malo jako Vivian


Giovanna Antonelli



miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1976-03-18
stan cywilny: mąż Ricardo Medina (1997-2001, rozwód)

Filmografia:

2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Bárbara Campos Sodré
2003: Casa das Sete Mulheres, A jako Ana da Silva/Anita Garibaldi
2001-2002: Clone, O jako Jade
2000: Bossa Nova jako Sharon
2000: Laços de Família jako Capitu
1998: Corpo Dourado jako Judy
1996: Xica da Silva jako Elvira
1994: Tropicaliente jako Benvinda


Reynaldo Ganecchini



miejsce urodzenia: Birigüi, Sao Paulo, Brazylia
data urodzenia: 1972-11-12
prawdziwe nazwisko: Reynaldo Gianecchini Jr. adres: c/o Avenida das Américas 1.155, Suite 1.301, Barra da Tijuca, Rio de Janeiro - Brazil Zip 22631-000, Brazylia stan cywilny: żonaty z aktorką Marílią Gabrielą (od 1999)


Filmografia:

2005: História de Rosa, A jako Zeca
2005: Belissima jako Pascoal Silva
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Paco Lambertini/Apolo Sardinha
2002: Avassaladoras jako Thiago
2002: Esperança jako Antonio 'Toni'
2001: Filhas da Mãe, As jako Ricardo Brandão
2000: Laços de Família jako Eduardo 'Edu' Monteiro Fernández

producent:


2002: Avassaladoras

aktorzy (gościnnie):


2003: Mulheres Apaixonadas jako Ricardo
2001: Noites Marcianas jako on sam
1996-2002: Sai de Baixo jako Marlon Brandson
1996: Mundo VIP jako on sam (2000)
1994: Casseta & Planeta Urgente jako Dr Gianecologista (2003)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelinka18
Motywator


Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 94
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: z daleka gdzie płynie Bierawka rzeka

PostWysłany: 16:59:48 27-04-06    Temat postu:

No to teraz czas na Moe czyli Alinne Moraes
Alinne Moraes urodzona 22 grudnia 1982roku w Sorocaba, Sao Paulo-jej prawdziwe nazwisko: Alinne Cristine Dorelli de Magalhaes e Morais; to aktorka i modelka brazylijska
waga 50kg.
W 2004roku została uznana przez Revista VIP.
za najseksowniejsza kobiete w Brazylii.
Zagrała w takich filmach jak:
2005: Bang Bang jako Penny Lane
2004: Como uma Onda jako Mônica Paiva
2004: Barwy grzechu (Da Cor do Pecado) jako Moa Nascimento
2003: Mulheres Apaixonadas jako Clara Rezende
2002: Coraçao de Estudante jako Rosane
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dicembre1
Cool
Cool


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 284
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 19:15:59 27-04-06    Temat postu:

Sergio Malheiros
prawdziwe nazwisko: Sérgio Santiago Victoriano Santos Malheiros

miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1993-03-17
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pinka
Komandos
Komandos


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:19:04 28-04-06    Temat postu:

nie zakładaj takich beznadziejnych tematów k***a jebana
Powrót do góry
Zobacz profil autora
eWuŚkA
Gość





PostWysłany: 11:29:00 28-04-06    Temat postu:

co za mocne słowa ale ja popieram ten temacik fajny jest
Powrót do góry
Pinka
Komandos
Komandos


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:31:20 28-04-06    Temat postu:

A ja mówie że ten temat jest glupi i jebany
Powrót do góry
Zobacz profil autora
eWuŚkA
Gość





PostWysłany: 11:32:01 28-04-06    Temat postu:

.. mam wrażenie że to nie ty
Powrót do góry
Pinka
Komandos
Komandos


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:40:17 28-04-06    Temat postu:

spierdalaj to ja nowa tamtej juz niema byłam spiąca i nic nie widziałam a tera jestem niegrzeczną dziewczynka która pragnie sexu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pinka
Komandos
Komandos


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:41:33 28-04-06    Temat postu:

jak wiecie ja ma 14 lat i już mam sporo za sobą
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paulinkaaa
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 408
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Donde los Suenos de hacen realidad...

PostWysłany: 12:41:10 28-04-06    Temat postu:

pinka.. my nie jestesmu TU po to by słuchać twoich przezyc.. przynajmiej nie w tym temacie.. no i uspokoj sie... no i mam wrazenie ze ktos sie pod ciebie podszył..;/;/ My na forum nie uzywamy tak mocnych sformulowan, aby nikogo nie urazić..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
eWuŚkA
Gość





PostWysłany: 13:59:02 28-04-06    Temat postu:

paulinkaaa napisał:
pinka.. my nie jestesmu TU po to by słuchać twoich przezyc.. przynajmiej nie w tym temacie.. no i uspokoj sie... no i mam wrazenie ze ktos sie pod ciebie podszył..;/;/ My na forum nie uzywamy tak mocnych sformulowan, aby nikogo nie urazić..

PINCE ktos się włamał !
Powrót do góry
Tymoszenko
Administrator
Administrator


Dołączył: 21 Maj 2005
Posty: 9898
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:00:09 28-04-06    Temat postu:

Wreszcie ktoś to zauważył. Czy wy nie domyśliliście się to był haker?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Barwy grzechu Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin