Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Heart

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51627
Przeczytał: 233 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:44:51 04-12-14    Temat postu: Heart

Heart - amerykańska grupa muzyczna utworzona w roku 1973. Zespół swój pierwszy sukces osiągnął w Kanadzie. Jedynymi stałymi członkami zespołu na przestrzeni lat są siostry Ann (śpiew) oraz Nancy (gitara) Wilson. Zespół cieszył się dużą popularnością w latach 70., będąc pod wpływem hard rocka oraz muzyki ludowej. Na początku lat 80. popularność zespołu zmalała. Zmiana nastąpiła w roku 1985 wraz z ukazaniem się albumu Heart.



Dyskografia

Dreamboat Annie (1976)
Little Queen (1977)
Magazine (1978)
Dog and Butterfly (1978)
Bebe le Strange (1980)
Private Audition (1982)
Passionworks (1983)
Heart (1985)
Bad Animals (1987)
Brigade (1990)
Desire Walks On (1993)
Jupiters Darling (2004)
Red Velvet Car (2010)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin