Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Red Hot Chili Peppers

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:39:30 16-06-07    Temat postu: Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers – kalifornijski zespół grający rock z elementami funku.

Dyskografia

* Red Hot Chili Peppers (1984)
* Freaky Styley (1985)
* The Uplift Mofo Party Plan (1987)
* The Abbey Road EP (1988)
* Mother's Milk (1989)
* Blood Sugar Sex Magik (1991)
* What Hits!? (największe przeboje, 1992)
* Out In L.A. (niepublikowane kawałki, wersje live, dema i remixy, 1994)
* One Hot Minute (1995)
* Californication (1999)
* By the Way (2002)
* Greatest Hits (największe przeboje, 2003)
* Live In The Hyde Park (2004)
* Stadium Arcadium (2006)

Członkowie

Obecni

* Anthony Kiedis (1983-) – jeden z założycieli grupy, wokal.
* Michael Balzary, znany jako Flea (1983-) – jeden z założycieli grupy, gitara basowa.
* John Frusciante (1989-1992; 1998-) – gitara elektryczna
* Chad Smith (1989-) – perkusja.

Występowali również

Gitarzyści

* Hillel Slovak (1983; 1985-1988)
* Jack Sherman (1983-1985)
* Duane 'Blackbird' McKnight (1988-1989)
* Arik Marshall (1992-1993)
* Jess Tobias (1993)
* Dave Navarro (1993-1998)

Perkusiści

* Jack Irons (1983; 1985-1988)
* Cliff Martinez (1983-1985)
* D.H. Peligro (1988-1989)



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:08:41 28-07-07    Temat postu:

Świetny koncert dali w Polsce. Był ktoś z Was na nim. Ja niestety oglądałam tylko w TV
Powrót do góry
Zobacz profil autora
scarlet1
Idol
Idol


Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1461
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tree Hill ;)

PostWysłany: 16:45:41 09-08-07    Temat postu:

ja też niestety tylko w tv , chciałabym kiedyś być na takim koncercie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:37:29 25-11-07    Temat postu:

Świetny zespół, grają fajną muzykę

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anua
Mocno wstawiony


Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 5500
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:25:02 09-03-08    Temat postu:

grupa świetna, muzyka niesamowita. Do tej pory jestem na siebie wściekła, że nie pojechałam z bratem na koncert
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:45:30 09-03-08    Temat postu:

Byłam na ich koncercie w wakacje

ALe zabawa odlot tam wwszyscy krzyczeli hehhe
miło wspominam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 10:14:18 30-07-09    Temat postu:

Natalia napisał:
Byłam na ich koncercie w wakacje

ALe zabawa odlot tam wwszyscy krzyczeli hehhe
miło wspominam


Ale Ci zazdroszczę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51821
Przeczytał: 188 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:42:50 13-10-17    Temat postu:

świetny zespół
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin