Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Susana Dosamantes
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:32:58 25-08-07    Temat postu:

fajne ma nazwisko dos amantes- dwóch kochankow/kochanki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
luna_en_noche
King kong
King kong


Dołączył: 14 Lip 2007
Posty: 2145
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico City :D

PostWysłany: 20:10:17 27-11-07    Temat postu:

Kilka fotek z swsji do mariny:









Powrót do góry
Zobacz profil autora
for_you
Debiutant
Debiutant


Dołączył: 30 Paź 2007
Posty: 71
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 12:42:26 28-11-07    Temat postu:

okropnie wyszła na tych zdjęciach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:43:16 26-12-07    Temat postu:

To prawda, urodą nie grzeszy, ale bardzo dobrze wciela się w rolę Alberty
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moniq
Idol
Idol


Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 1989
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wlkp.
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:32:11 27-12-07    Temat postu:

Urodziła się w 1948 roku w Meksyku.

Filmografia:
"Rebeca" (2003) Telenovela .... Mailde Linares
"Amada enemiga" (1997) Telenovela .... Regina
Comando marino (1990) Movie .... Comandanta
Estrangulador de la rosa, El (1990) Movie .... Paola Luna
Ley de la mafia, La (1990) Movie .... Dinorah
"Morir para vivir" (1989) Telenovela .... Rosaura
Keiko en peligro (1989) Movie
Escuadrón aka Counterforce (1987) Movie .... Roxana
Placer de la venganza, El (1986) Movie
Asesino a sueldo (1984) Movie
Sexo de los ricos, El (1984) Movie
"Amalia Batista" (1983) Telenovela .... Amalia Batista
Jugando con la muerte aka Target Eagle (1982) Movie .... Laura
"Infamia" (1981) Telenovela .... Lidia
Abierto día y noche (1981) Movie
¡Qué verde era mi duque! (1980) Movie .... Pilar
"Aprendiendo a amar" (1980) Telenovela .... Cristina
Day of the Assassin (1979) Movie .... The Princess
"Corazón salvaje" (1977) Telenovela .... Aimee
Temibles, Los (1977) Movie
Andariego, El (1976) Movie
"Imperdonable, Lo" (1975) Telenovela .... Gloria
Hombre, El (1975) Movie
Más negro que la noche aka Blacker Than the Night (1975) Movie .... Aurora
Home of Our Own, A (1975) Movie .... Magdalena-as an Adult
"Chofer, El" (1974) Telenovela .... Pilar
Aventuras de un caballo blanco y un niño (1974) Movie
Kalimán vs. El Siniestro mundo de Humanón (1974) Movie
"Ana del aire" (1974) Telenovela .... Norma
"Hiena, La" (1973) Telenovela .... Dayanara
"Edificio de enfrente, El" (1972) Telenovela
"Gemelas, Las" (1972) Telenovela
Hermanos de sangre (1972) Movie
Imponente, El (1972) Movie
Jalisco nunca pierde (1972) Movie
Yegua colorada, La (1972) Movie
"Muchacha italiana viene a casarse" (1971) Telenovela
Duelo al atardecer (1971) Movie
Juego de la guitarra, El (1971) Movie
Rio Lobo (1970) Movie .... Maria Carmen
Confesiones de una adolescente (1969) Movie
Flor de durazno aka Peach Blossom (1969) Movie
Matrimonio y sexo (1969) Movie
Siete Evas para un Adan (1969) Movie .... Betty
Remolino de pasiones (1968) Movie

Razem z córką:


Z grzywką jest jej dużo lepiej






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pao
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 906
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:09:31 27-12-07    Temat postu:

Paulina Rubio... to jest ta piosenkarka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
nadia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 3228
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:16:40 27-12-07    Temat postu:

Tak

A t a ostatnia fotka to chyba nie Susany?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pao
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 906
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:36:28 27-12-07    Temat postu:

No... chyba nie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Isabela
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 09 Lip 2007
Posty: 65443
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:45:19 28-01-08    Temat postu:

Oglądam ją w Marinie u uważam, że świetnie gra. Może nie jest najpiękniejsza, ale widziałam jedno jej zdjecie z młodości i tam była nawet ładna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:00:42 05-04-08    Temat postu:

Susana nie jest bardzo brzydka, ale bez grzywki wygląda fatalnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MariNa14
Komandos
Komandos


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 722
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 12:55:15 05-04-08    Temat postu:

nom bez grzywki okropnie... wygląda jakby włosy zaczynały jej rosnąć od góry głowy. Ale uroda to nie wszystko Świetnie gra Albertę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:39:25 05-04-08    Temat postu:

Nie wiecie dlaczego ona w Marinie cały czas się tak dziwnie ubiera?Te opaski itd.To miała być taka charakteryzacja czy może jest to wynikiem czegoś.Tego,że jest taka łysa..Wiecie o co chodzi..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MariNa14
Komandos
Komandos


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 722
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:18:47 05-04-08    Temat postu:

Te opaski są chyba po to, by maskowac jej łysinę. Teraz kiedy ją zobaczyłam to przeżyłam szok i wreszcie to zrozumiałam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:23:06 05-04-08    Temat postu:

No właśnie też tak myślę..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MariNa14
Komandos
Komandos


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 722
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:24:09 05-04-08    Temat postu:

Tak, na 100% o to chodzi... Gra przecież jedną z ważniejszych postaci i nie może być łysa
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 2 z 9

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin