Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Antonio Dulzaides

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:42:54 14-03-09    Temat postu: Antonio Dulzaides

Aktor znany z roli Alvaro Revoredo, prawdziwego ojca Angeliny w "Luz Marii"

Filmografia:

# "Tormenta de pasiones" (2004) .... Alfredo
# "Vidas prestadas" (2000) .... Michael Gouber
# "Isabella" (1999) .... Doctor Quesada
# "Luz María" (1998) .... Álvaro Revoredo

"Luz Maria" (1998)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153545
Przeczytał: 500 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:16:33 08-04-09    Temat postu:

nieźle grał w Luz Marii
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:10:04 08-04-09    Temat postu:

Bardzo fajną miał tam postać, nieco tajemniczą
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153545
Przeczytał: 500 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:08:25 17-08-09    Temat postu:

Żal mi było jego postaci w Luz Marii, był blisko kobiet którą kochał, a nie mógł być z nią, i jeszcze córka nie wiedziała że to on jest jej ojcem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:12:40 17-08-09    Temat postu:

Zawsze kręcił się wokół nich jako przyjaciel Miguela i kiedyś w końcu wyznał Angelinie prawdę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153545
Przeczytał: 500 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:13:53 17-08-09    Temat postu:

nie pamietam jej reakcji na te wiadomość
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:16:39 17-08-09    Temat postu:

Ja też nie, ale chyba się wściekła i nie chciała go znać
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153545
Przeczytał: 500 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:27:43 17-08-09    Temat postu:

znając jej charakterek na pewno
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51795
Przeczytał: 174 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:29:55 26-09-13    Temat postu:

dobrze grał w Luz Marii
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin