Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hernan Mendez

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:36:39 09-04-09    Temat postu: Hernan Mendez

Grał w "Doni Barbarze" jednego z gwałcicieli młodej Barbary, zwany "Perro de agua", na nim jako pierwszym zemściła się Barbara wrzucając do rzeki z piraniami

Filmografia:

1. "Dona Barbara" (2008) .... "Perro de Agua"
2. "La Milagrosa" (2008) .... Chino Medina
3. "Dr. Alemán" (2008) .... Dr. Méndez
4. "Los Actores del conflicto" (2008) .... Aristóbulo Yepes - Hotel Manager
5. "Satanás" (2007) .... Mario
6. "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Yoroku
7. "Les Gens honnêtes vivent en France" (2005)
8. "Mesa para tres" (2004)
9. "La Cerca" (2004)
10. "Dora, la celadora" (2004) .... Obdulio
11. "La Primera noche" (2003) .... El Indio
12. "Posición viciada" (1997)
13. "De amores y delitos: El alma del maíz" (1995)



Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 14:34:47 09-04-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
anahi111
Detonator
Detonator


Dołączył: 23 Sty 2009
Posty: 169
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zduńska Wola
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:42:26 15-04-09    Temat postu:

nie kojarzę go
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146507
Przeczytał: 720 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:31:54 17-08-09    Temat postu:

Baśka to miała pomysły na zemsty
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49859
Przeczytał: 280 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:28:46 26-09-13    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin