Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Didier Van Der Hove
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 25987
Przeczytał: 208 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 21:09:28 24-03-09    Temat postu:

Na tej fotce podobny jest do Martina Karpana

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 15:26:15 06-04-09    Temat postu:

Pełna filmografia:

# "Ninos ricos, pobres padres" (2009) .... Cesar
# "Dona Barbara" (2008) .... ojciec Barbary, kapitan statku
# "¿Quién amará a María?" (2008)
# "Miłość na sprzedaż" ("Amores de mercado"), 2006 .... Roberto Gutiérrez
# "Decisiones" (2005)
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Enrique Montalvo
# "Lorena" (2005) ???
# "Noches de Luciana" (2005)
# "Kobieta w lustrze" ("La Mujer en el espejo"), 2004-2005 .... detektyw Javier Rosales
# "Te voy a enseñar a querer" (2004) .... doktor Rodrigo Rodriguez
# "Dziedzictwo Luny" ("Luna la heredera"), 2004 .... Erick
# "Gorzka zemsta" ("Pasion de gavilanes"), 2003-2004 .... Flavio
# "Angel de la guarda, mi dulce compania" (2003)
# "Pedro El Escamoso" (2003)
# "Payaso Hijueputa" (2000) .... Nelson


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 20:03:45 05-08-09, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:54:26 26-04-09    Temat postu:

Didier pojawił się niedawno w promie do "Ninos Ricos Pobres Padres"

Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 18:16:24 29-04-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161144
Przeczytał: 255 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:45:58 13-06-09    Temat postu:

LMEEE



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161144
Przeczytał: 255 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:14:35 23-06-09    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:54:02 09-07-09    Temat postu:

Macie jego fotki z "Ninos ricos, pobres padres"?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161144
Przeczytał: 255 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:04:04 09-07-09    Temat postu:

ja znalazłam jedną

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:13:49 10-07-09    Temat postu:

To chyba jeszcze ta fotka z proma Fajna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:51:35 01-08-09    Temat postu:

Ciekawe czy ma dużą rolę w "NRPP" i jaką gra tam postać. Zapewne jakiegoś nauczyciela
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:07:10 15-08-09    Temat postu:

Sorki, że post pod postem, ale nikt by nie zauważył

"Ninos Ricos, Pobres Padres" (2009)

















Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 10:11:02 15-08-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161144
Przeczytał: 255 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:09:13 15-08-09    Temat postu:

świetne fotki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 13:38:02 15-08-09    Temat postu:

Jego bohater ma tam chyba romans z narzeczoną jego syna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:35:40 29-08-09    Temat postu:

Był nawet typowany do roli komendanta Montero w "Zorro", ale ostatecznie zagrał tam mało ważną postać Santiago Micheleny





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161144
Przeczytał: 255 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:25:51 29-08-09    Temat postu:

Ciekawe jakby zagrał Montero?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10271
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 14:33:09 29-08-09    Temat postu:

Nie wiem, ale kandydatami do roli Montero byli też Michel Brown i Mauricio Islas, ale najlepszy okazał się Harry
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 12 z 18

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin