Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sergio Galliani
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:59:38 09-02-09    Temat postu: Sergio Galliani

Aktor znany głównie z roli pozornie groźnego, ale nieporadnego jednak zabójcy Garaba we "Fiorelli" W "Luz Marii" grał pozytywną postać, był przyjacielem Gustava.

Filmografia:

# "La Gran sangre - La pelicula" (2007) .... Santos
# "Mi problema con las mujeres" .... Martin
# "Condominio" (2007) .... Winston
# "Misterio" (2005) .... Carlos
# "El Rincón de los inocentes" (2005)
# "Tormenta de pasiones" (2004) .... Simón
# "Paloma de papel" (2003) .... Wilmer
# "Todo sobre Camila" (2003) .... Felipe
# "Django: la otra cara" (2002) .... Maco
# "Silencio" (2002) .... Sargento
# "Soledad" (2001) .... Machito Guzmán
# "Pantaleón y las visitadoras" (2000) .... Teniente Bacacorzo
# "Fiorella" ("Pobre diabla"), 2000 .... Garabán
# "Girasoles para Lucía" (1999) .... Honorio
# "Luz María" (1998) .... Enrique
# "Secretos" (1998)







Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 20:57:23 23-09-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:00:57 02-03-09    Temat postu:

Wiem ze grał w fiorelli i , tylko zapomniała kogo

W Luz Marii to grał takiego goscia który pracował razem z Gustavo


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 23:03:30 02-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:05:21 02-03-09    Temat postu:

Trudno zapomnieć jego kreację we "Fiorelli". Jako Garaban wymiatał Takiego groźnego z twarzy zabójcy, a w rzeczywistości kompletnego nieudacznika jeszcze świat nie widział
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:08:35 02-03-09    Temat postu:

Czy on tam nie grał dwóch postaci, coś mi świta że grał bliźniaków
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:12:48 02-03-09    Temat postu:

Na pewno nie Przebierał się tylko wielokrotnie do swoich zadań W końcu spadł ze schodów po bójce z Andresem juniorem i trafił do szpitala z wbitym nożem w klatkę piersiową. Przeżył, ale w szpitalu został uduszony przez Diega, który wynajął Garabana do tych wszystkich zleceń
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:16:14 02-03-09    Temat postu:

A już pamiętam, pomylił mi sie z innym aktorem z Milagros

często mylą mi się te telenowele
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:25:20 02-03-09    Temat postu:

Z tym co grał Celsa i Benita w "Cudzie miłości"?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:29:09 02-03-09    Temat postu:

tak

kiedys mi sie pomyliło że w Fiorelli był Jaguar ale to nie ta tela
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:31:13 02-03-09    Temat postu:

Jaguar był jednak rzeczywiście profesjonalistą. Garaban tylko takim się nam wydawał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:41:55 10-03-09    Temat postu:

Obejrzałabym jeszcze raz Fiorelle


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:31:02 05-04-09    Temat postu:

Ja również, a Garaban wprowadzał tam sceny grozy i jednocześnie humoru

Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 22:11:49 05-04-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:13:09 08-04-09    Temat postu:





widac że ma poczucie humoru
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:19:41 08-04-09    Temat postu:

Genialne
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:43:19 05-05-09    Temat postu:

dzis obchodzi 42 urodziny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 859 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:12:48 16-08-09    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin