Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alan Andersz
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Saritaa0
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 3602
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 21:43:49 25-12-07    Temat postu: Alan Andersz

[link widoczny dla zalogowanych]

Alan Andersz (ur. 4 października 1988 w Warszawie), polski aktor.

Znany m.in. z roli Pawła w serialu telewizyjnym Na Wspólnej. W 1999 roku zadebiutował w groteskowym serialu Ja Malinowski jako bliźniak, to była jego pierwsza rola. Jest tancerzem grupy V2 prowadzonej przez Agustina Egurrolę.

Filmografia

2007: 39 i pół (serial) - jako Patryk
2006-2007: Pogoda na piątek jako "Chodnik"
2003-2007 Na wspólnej - Obsada aktorska (Paweł)
2006: U fryzjera jako Chłopiec (gościnnie)
2005: Melodramat jako Tadek
2005: Boża podszewka II jako Janek Jurewicz, syn Bronisia
2005: Wiedźmy jako Kolega Rafała (gościnnie)
2004-2005: Oficer jako Kajtek (gościnnie)
2004: Stacyjka jako Julio Krupa (gościnnie)
2004: Pręgi jako Bartek
2003-2005: Defekt jako Jacek Radecki (gościnnie)
2001: Myszka Walewska jako Brat Myszki
2000-2001: Miasteczko jako Grześ Malinowski
1999-2007: Na dobre i na złe jako Klimek (gościnnie)
1999: Ja, Malinowski jako Bliżniak (gościnnie)

* Udział w innych produkcjach: 1997/98 Mini Playback Show /tancerz/
* 2000 teledysk .Requiem nad ranem. Budka Suflera /gracz w ruletkę/
* 1997-2006 reklamy

* Nagrody filmowe 2006 MELODRAMAT Brest (Europejski Festiwal Filmów Krótkometrażowych) Nagroda Aktorska


Alan Andersz za rolę w "Melodramacie" nagrodzony na festiwalu w Brest
30 listopada 2006
Alan Andersz, odtwórca głównej roli w "Melodramacie" Filipa Marczewskiego otrzymał nagrodę aktorską na 21. europejskim festiwalu filmów krótkometrażowych we francuskim Breście.
"Melodramat" otrzymał także drugą nagrodę na festiwalu w japońskim Kioto, który prezentował filmy studenckie z całego świata. W uzasadnieniu jury napisało, że to najlepiej wyreżyserowany film na festiwalu. Imprezę wygrał izraelski "The Red Toy". Szczegóły na kisfvf.com.

[link widoczny dla zalogowanych]

Ja bardzo go lubię;p


Ostatnio zmieniony przez Saritaa0 dnia 21:46:49 25-12-07, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zaglebista
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 25 Lip 2007
Posty: 11604
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tuchola
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:32:40 26-12-07    Temat postu:

hmmm znam go z Na wspólnej... nawet spoko grał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
KlaudiaLaFleur
Generał


Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 7750
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Grimmauld Place 12

PostWysłany: 13:40:09 26-12-07    Temat postu:

nie przepadam za nim
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paolcia:)
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 18831
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jordanów

PostWysłany: 15:50:53 26-12-07    Temat postu:

Nie za bardzo go kojarze...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Saritaa0
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 3602
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 16:11:20 27-12-07    Temat postu:

Paolcia:) napisał:
Nie za bardzo go kojarze...


A z Na wspólnej go nie kojarzysz? Chyba że nie oglądasz na wspólnej?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pao
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 906
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:40:12 27-12-07    Temat postu:

Jak ja go nie lubię
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paolcia:)
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 18831
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jordanów

PostWysłany: 20:41:51 27-12-07    Temat postu:

Saritaa0 napisał:
Paolcia:) napisał:
Nie za bardzo go kojarze...


A z Na wspólnej go nie kojarzysz? Chyba że nie oglądasz na wspólnej?

No właśnie nie oglądam tego Tylko czasami lookam, bo zwykle nie mam czasu Ale kojarze go z czegoś, gdzie grał gościnnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Saritaa0
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 3602
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 11:08:38 28-12-07    Temat postu:


Pao dlaczego? Wg mnie to bardzo sympatyczny chłopak, do tego tancerz;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pao
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 906
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:22:28 28-12-07    Temat postu:

Nie lubię go za rolę w Na Wspólnej... Był tam taki okropny i bezczelny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Saritaa0
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 3602
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 17:07:34 28-12-07    Temat postu:

ale to jego rola, miał takiego zagrać. To oceniasz aktora po tym kogo grał? Myślałam że aktora ocenia się za umiejętności?Hm?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 148485
Przeczytał: 1239 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:58:12 15-03-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
KlaudiaLaFleur
Generał


Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 7750
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Grimmauld Place 12

PostWysłany: 17:05:03 16-03-08    Temat postu:

kiedys go nie lubilam ale jednak go lubie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:18:27 16-03-08    Temat postu:

super gra Patryka w 39 i pół
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Caroline
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 6261
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Vänersborg
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:10:47 20-03-08    Temat postu:

Nie znosze go ;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 148485
Przeczytał: 1239 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:16:24 05-04-08    Temat postu:

w 39 i pół jest świetny, fanie grał też w Na wspólnej



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin