Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Anna Gornostaj

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51610
Przeczytał: 221 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:57:15 11-01-14    Temat postu: Anna Gornostaj




ur. 23 lutego 1960 w Warszawie



Filmografia :

2010: Hel – Marta
2007-2013: Barwy szczęścia – Róża Cieślak, żona Zdzisława
2006: Wszyscy jesteśmy Chrystusami – matka Miauczyńskiego
2004-2006: Pensjonat pod Różą – Sylwia, siostra Łucji
2004: Cudownie ocalony – Dendysowa
2004: Dziupla Cezara – urzędniczka w biurze pracy
2004: Długi weekend – kandydatka nr 2
2002: Samo życie – Stefania z Biłgoraja, najstarsza siostra Ireny Gawor, ciotka Kingi
2002: As – kuratorka sądowa
2000: To ja, złodziej – Blondynka
2000: Kalipso – rzeźniczka Mirabella
1999: Badziewiakowie – Jadwiga Kozłowska
1998 - 2003: Miodowe lata - jako Ela Majchrzak (gościnnie)
1998: Złoto dezerterów – Mitzi
1996: Bar Atlantic – klientka – odc. X
1995: Sukces...
1995: Młode wilki – pani Krystyna, kasjerka w banku
1994-1995: Fitness Club
1994: Panna z mokrą głową – żona Podkówki
1994: Panna z mokrą głową – żona Podkówki (odc. 5 i 6)
1994: Oczy niebieskie
1993: Tylko strach
1992: Aby do świtu – Lady
1992: Czy ktoś mnie kocha w tym domu? – Jadzia
1991: Podwójne życie Weroniki - Weronika (polski dubbing)
1991: Obywatel świata – Magda
1989: Porno – Marta
1989: Po upadku. Sceny z życia nomenklatury – recepcjonistka
1988: Dekalog X – pielęgniarka
1988: Dekalog VI – pielęgniarka
1988: Obywatel Piszczyk – studentka Ewa
1988-1991: W labiryncie
1988: Czarodziej z Harlemu – masażystka
1987: Rzeka kłamstwa – Jadźka
1987: Ucieczka z miejsc ukochanych – Józia
1986: Zmiennicy – Mariola Grzybianka
1986: Tulipan – Marzena
1986: Dwie wigilie – Danka
1986: Wcześnie urodzony – pielęgniarka
1985: C.K. Dezerterzy – Mitzi
1985: Żuraw i czapla – narkomanka Mariola
1985: Rajska jabłoń – Irena
1985: ... jestem przeciw – Jolka
1985: Dziewczęta z Nowolipek – Irena
1984: Jeździec na siwym koniu – służąca Stine
1984: Siedem życzeń – nauczycielka
1984: Lato leśnych ludzi – zawodniczka z "Żabianki"
1980: Bez miłości – koleżanka Ewy Brackiej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin