Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hanna Dunowska

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51632
Przeczytał: 236 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:55:27 11-01-14    Temat postu: Hanna Dunowska



ur. 18 grudnia 1958 roku w Mińsku Mazowieckim


Filmografia :

Czułe miejsca (1980) jako Ewa
Bez końca (1984)
Pan na Żuławach (1984) jako Wanda Mikuła-Jeżewska, siostra Kazimierza
Koniec sezonu na lody (1987) jako Henia Drabikówna
07 zgłoś się (1987) jako sierżant Anna Sikora w odc. 19-21
Zamknąć za sobą drzwi (1987) jako sierżant Anna Sikora
W labiryncie (1988-1990) jako recepcjonistka w "Domu Prasy" (gościnnie)
Femina (1990) jako Bogna
Gorzka miłość (1990) jako Księżna Jadwiga Święcicka
Kuchnia Polska (1991) jako Hrabianka Sobańska, matka chrzestna Ani Biesiekierskiej (gościnnie)
Psy (1992) jako żona Grossa (niewymieniona w czołówce)
Bank nie z tej ziemi (1993-1994) jako Gerda (gościnnie)
Gladiator do wynajęcia (Gladiator po najmu, 1993) jako Esther
Piękna warszawianka (Belle de Varsovie, La, 1993)
Zespół adwokacki (1993-1994) jako dr Monika Janicka
Ewangelia według Harry'ego (Gospel according to Harry, 1993) jako Selma
Łza księcia ciemności (1994) jako Joanna Karwicka
Dwa światy (Spellbinder, 1995) jako Marna
Anioł śmierci (Blood of the Innocent, 1995) jako asystentka Lema
Wszyscy moi bliscy (Vsichni moji blizci, 1999) jako Eva Marie, znajoma Samuela
Na dobre i na złe (1999-2010) jako Doktor Hanna Kalinowska, lekarka na oddziale noworodków (gościnnie)
Sukces (2000) jako Była żona Jakubowskiego (gościnnie)
Samo Życie (2002-2007) jako Mecenas Mariola Strzelecka, prawnik rodziny Rowickich (gościnnie)
Psie serce (2002-2003) jako Sylwia, była żona Wiktora (gościnnie)
Glina (2003-2004) jako Barbara Kralska, dyrektor hotelu (gościnnie)
Zaginiona (2003) jako Elżbieta Krajewska, matka Michała, przyjaciółka Tokarskich (gościnnie)
Pensjonat pod Różą (2004-2006) jako Kawecka, matka Justyny
Poza zasięgiem (Out of Reach, 2004) jako Rosie
Determinator (2007) jako Teresa Rawicz
Kryminalni (2008) jako Jadwiga, matka Elizy w odc. 92
Barwy szczęścia (2009-2011) jako Alina Rybińska, matka Ksawerego
Ranczo (2009) jako Holenderka w odc. 43
Miasto z morza (2009) jako letniczka zainteresowana parcelą Konki
Miasto z morza (2009) jako letniczka zainteresowana parcelą Konki (odc. 2 i 4)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin