Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Joanna Benda

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51632
Przeczytał: 236 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:17:13 24-01-14    Temat postu: Joanna Benda




Joanna Benda (ur. w 1972 roku) - polska aktorka głównie filmowa i telewizyjna, także teatralna. W 1995 roku ukończyła studia w PWST w Warszawie.



Filmografia :

1993: 20 lat później jako Monika Hauser vel Janka Bednarek
1996: Maszyna zmian. Nowe przygody jako Asystentka
1996: Szamanka jako współpracowniczka Michała
2002: Klan jako Majka Barcz, fotograf w redakcji miesięcznika "High Life"
1997: Pułapka jako Ewa
1998: Ekstradycja 3 jako hostessa w Jabłonnie
1999: Wszystkie pieniądze świata jako Hania Szubert
2000: Bajland jako dziennikarka
2000: Zakochani jako Kati, koleżanka Zosi
2001: Zostać miss jako Podolska, dziennikarka "Egoisty"
2003: Niewinny flirt jako Monika Czerwińska-Krawczyk
2003: Łowcy skór jako Renata Kamińska, właścicielka zakładu pogrzebowego
2003: Zaginiona jako pracownica Ambasady Kanady
2006: Na dobre i na złe jako siostra Małeckiej
2007: Sąsiedzi jako Sylwia Truszczyńska, koleżanka Patrycji z czasów szkolnych
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin